25 de febrer del 2008

Radio Les Planes 107.7 FM


Baixa't totes les retransmissions dels partits de casa:



Aquí hi pots trobar el fitxers dels partits.


http://www.radiolesplanes.com/programes/futbol/index.html#partits

També un musical dedicat a en Morales i alguns dels gols
que ha fet.

http://www.radiolesplanes.com/programes/futbol/index.html#gols_i_musicals

Resultats J.22

SANT MIQUEL CAMPMAJOR, U.E. ''A'' - PENYA ESP. MONTAGUT ''A''

2 - 0

LLADO, U.E. ''A'' - SANT ROC OLOT , C.F. ''A''

3 - 3

OLOT, AT. ''A'' - MAIA, C.E. ''A''

1 - 0

ARGELAGUER, FC ''A'' - BESCANO, C.D. ''B''

3 - 2

SANT ESTEVE D'EN BAS, C.E. ''A'' - SERINYA, C.F. ''A''

3 - 0

CASTELLFOLLIT, U.D. ''A'' - SANT JAUME DE LLIERCA,C.F. ''A''

1 - 1

LES PLANES, C.F. ''A'' - OSOR, U.E. ''A''

3 - 0

JOVENTUT SANT PERE MARTIR ''A'' - LES PRESES, C.F. ''A''

1 - 3

LA CANYA, A.E. ''A'' - SANT PRIVAT D'EN BAS, F.C. ''A''

0 - 3

La Crònica d'en Salva

LES PLANES 3 – OSOR 0.

PUR TRÀMIT.

No hi ha color. Les Planes a casa no té rival i dissabte es va tornar a demostrar davant del fluixíssim conjunt de l’Osor. Dos xuts entre els tres pals durant tot el partit és el resum del vagatge ofenssiu de l’equip selvatà que al minut 8 de partit ja perdia 2 a 0. Semblava que hi hauria golejada però no va ser així. Tot i l’avantage que va agafar les Planes a les primeres de canvi, el marcador només es va moure una sola vegada més durant tot el partit que va tenir estones d’autèntic avorriment. Les planes afrontava el partit amb unes quantes baixes. Morales pendent d’una ressonància després de la lesió al camp de les Preses i Ivan amb un trencament de fibres durant un entrenament, van aparèixer al camp caminant amb l’ajuda de les crosses. I també Romero a Barcelona cursant un màster. Tot i aquests entrebancs, Adrià obria el marcador només començar el partit amb una gran rematada de cap després d’una centrada del debutant Àlex Hidalgo. Al minut 8, Edu Hidalgo marcava el segon en transformar un penal i tot feia preveure que la tarda acabaria en golejada. Les Planes però, es va relaxar i l’Osor era incapaç de trenar cap jugada perillosa. Amb tot això el partit es va fer llarg i pesat. A la segona part, Auguet substituïa Àlex Hidalgo que havia tingut alguna que altra picabaralla amb la defensa de l’Osor. Precisament Auguet va ser l’autor del 3 a 0. Un gran gol que pujava al marcador després d’una badada de la defensa selvatana que aprofitava Edu Hidalgo per centrar sense que s’hagués colocat la tanca defenssiva. Auguet rematava impecablement la centrada fent pujar el 3 a 0 al marcador. Més tard el mateix Auguet seria substituït en ressentir-se de la seva lesió. I fins al final res més, partit de tràmit amb alguna que altra entrada fora de to del dorsal número 6 de l’Osor que demostra clarament que el futbol no és el seu fort. El que dèiem, partit de tràmit que permet a Les Planes seguir líder de la categoria per molt que els pesi als seguidors de les Preses.

EQUIP D’ESPORTS DE RÀDIO LES PLANES (S.Llorà)

FOTOGALERIA de Les Planes 3 Osor 0

Els nostres jugadors entrant en terreny de joc Preparats? ja val!
Encetem marcador, Adrià marca pocs minuts després de començar el partit


Celebració del primer
Pocs minuts després...penal sobre Mia
Edu el xuta i....GOOOOL! minut 8, 2-0
Mentrestant...sensació d'avurriment a la porteria local?




Algun problemilla amb l'entrenador...

i atenció que ve el 3r! Auguet marca el 3-0

Vine cap aquí....!

Final del partit i aplaudiment cap a l'afició
Seguidors celebrant la victòria

19 de febrer del 2008

La Crònica de l'Uri + Carta del jugador nº12

AMB CARA DE TONTO LES PRESES 1- LES PLANES 1

El partit que s’entreveia com el gran partit d’aquesta lliga va acabar decepcionant als uns i els altres. Les Planes, amb la seva condició de líder, viatjava a les Preses amb l’intenció d’aconseguir tres punts per eixamplar distàncies, i va estar-hi ben aprop però al final es va quedar amb la mel als llavis.

El partit va començar elèctric, amb ocasions a una i altra àrea. Les Planes jugava amb el seu onze de gala i estava molt ben plantat al terreny de joc, buscant sempre les armes ofensives de la rapidesa de Morales i la tècnica d’Ivan. Però no va ser en un contrataac, sinó en un corner que Les Planes es va avançar el marcador. El seu autor, Cusidó, posava per davant l’equip d’Hortelano davant el deliri de la MASSIVA (amb majuscúles) i sorollosa afició planenca. Era el minut 15 de partit i quedava molt per endavant. Les Preses no presentava gaire oposició i es limitava a tocar al mig del camp sense arribar amb èxit a la porteria de Santi. Els minuts passaven, els planencs tenien el domini del partit i del marcador però tampoc gaudien de gaires ocasions de gol. Per tant, joc tàctic, molt de migcampisme i poca profunditat. I es va arribar al descans amb Les Planes davant al marcador gràcies a Cusidó i a un bon entramat defensiu que no deixava penetrar als locals.

A la represa les coses van canviar. Als pocs minuts, Morales es va lesionar als lligaments i el va haver de substituïr l’Alex Hidalgo, que d’aquesta manera disputava el segon partit i en un camp amb gran pressió. Tot i això, els d’Hortelano van cedir terreny a Les Preses, que es va estirar molt arribant sovint a l’àrea d’un sempre segur Santi. El mister va moure més la banqueta buscant solucions i saba nova al mig camp (Grabi i Lardu) però la cosa no va millorar. Es veia a venir que les Preses tindria alguna ocasió clara perquè apretava molt. Al davant, Les Planes tan sols tenia l’Alex com a referent, que a la part final va haver de ser canviat per un cop al cap. En resum, molts nervis i precipitació pel costat planenc, que es van acomodar amb l’avantatge. Els aficionats seguien animant però les coses no rutllaven. L’equip es seguia tirant enrera incomprensiblement. I al temps afegit, Les Preses va obtenir la seva recompensa, en una pilota dividida dins l’àrea que Santi no va poder aturar i que va significar l’empat. El partit se li havia anat de les mans a Les Planes que veia com desaprofitava una oportunitat única de distanciar-se de Les Preses i somiar amb mig ascens. Al minut 49 havia empatat l’equip local, amb les cares d’incredulitat dels aficionats planencs. L’arbitre, amb el seu afany de protagonisme, havia afegit massa temps a més de treure targetes de forma desmesurada. El col.legiat al final va haver de marxar amb la cua entre cames, mai millor dit.

Tot i això, no hem de perdre el nord i hem de pensar que encara SOM LÍDERS! Un empat a Les Preses no és mal resultat, però veient el transcurs del partit, et quedes una mica amb cara de tonto. Pero bé, ara a aixecar-nos que aquí no ha passat res. Seguim somiant des de dalt de tot! I amb una afició que posa la pell de gallina! Tots junts fent pinya arribarà l’ascens, no en dubteu!

EQUIP D’ESPORTS DE RÀDIO LES PLANES (Oriol Boix)


EL JUGADOR NÚMERO 12.

Les quatre de la tarda. Diumenge 17 de febrer del 2008. Camp de futbol de Les Preses. Quatre aficionats entren precipitadament al camp i es dirigeixen al sector oposat per on sortiran els jugadors de les Planes. A la sortida despleguen una bandera amb els colors blanc i vermell i fan sonar les trompetes. L’equip respon amb aplaudiments. Immediatament una gran quantitat de seguidors planencs s’agrupen amb ells i comencen a animar l’equip. L’afició es convertia en el jugador número 12. Mai aquesta temporada hi havia hagut tanta gent animant el nostre equip. L’ambient era de partit important i l’afició va signar ràpidament una aliança amb l’equip senyalant-li descaradament el camí de la porteria rival. Cap provocació cap a l’equip contrari, ni molt menys al públic local. Moltes protestes pel joc dur al mig del camp, algun recordatori per la mare de l’àrbitre i molta, molta, molta festa per animar les Planes. Recompensa: un gol de Cusidó que vam celebrar com si fos el d’una final. Que gran es feia l’equip, quin orgull ser aficionat de les Planes! L’ambient era immillorable i convidava a l’optimisme. Tot i això, prudència. Faltava tan de partit... Faltes, targetes, joc brut... i l’afició animant! ...replegament de l’equip, còrners, faltes... i continuàvem animant! ...lesions, crits, sang... i vinga a animar! I quan ja ens ho crèiem... el gol de l’empat... al minut 97!! Massa injust per ser veritat. Massa dur per poder-ho digerir. Massa provocació per no reaccionar... i va acabar com va acabar, tots a dins en camp perseguint un personatge que no va voler que guanyessiu. No passa res. Per molt que cridin, seguiu líders. Depeneu de vosaltres mateixos. Esteu en ratxa i l’afició està amb vosaltres. No deixeu passar la oportunitat de dir a la gent que sou els primers, que sou líders, que en aquest moment sou els millors. A nosaltres ja fa temps que ens heu convençut i ja no hi ha marxa enrera. Per tot això, continuarem lluitant, continuarem animant i continuarem guanyant! Fins a la victòria sempre!

SUPPORTERS LES PLANES.





18 de febrer del 2008

FOTOGALERIA de Les Preses 1 Les Planes 1


Afició de primera, equip de segona!


Invasió de camp al final del partit...


El Partit...


Hinchas...









Many, de les Preses o de les Planes?


Golàs de Qsi...







Lesió de Morales...






Joc brut al camp...

11 de febrer del 2008

Resultats J.20

PENYA ESP. MONTAGUT - SANT ROC OLOT , C.F. 3 - 1

MAIA, C.E. - SANT MIQUEL CAMPMAJOR, U.E. 1 - 0

LLADO, U.E. - BESCANO, C.D. 1 - 1

OLOT, AT. - SERINYA, C.F. 2 - 1

ARGELAGUER, FC - SANT JAUME DE LLIERCA,C.F. -

SANT ESTEVE D'EN BAS, C.E. - OSOR, U.E. 2 - 0

CASTELLFOLLIT, U.D. - LES PRESES, C.F. 3 - 3

LES PLANES, C.F. - LA CANYA, A.E. 4 - 0

JOVENTUT SANT PERE MARTIR - SANT PRIVAT D'EN BAS. 2 - 4

NOIS, QUINA CANYA!

LES PLANES 4- LA CANYA 0

Les Planes i La Canya van disputar un partit calcat al de la primer volta, amb clar domini de joc i del marcador dels planencs. En aquest cas, van ser quatre gols els que va marcar l’equip d’Hortelano. La millor notícia per Les Planes, però, no va ser al camp sinó a Castellfollit on les Preses es va deixar dos punts i va permetre Les Planes posar-se líder. Si, ja hi som!

Entrant més en detalls, el partit de dissabte va servir perquè l’equip recuperés la capacitat golejadora a casa, perquè Morales es retrobés amb el gol i per veure el debut del jove Alex Hidalgo, que de ben segur aportarà molt a l’equip.

En els primers minuts la pilota era planenca. La Canya esperava al seu camp com qui espera el torn per comprar el peix. Les Planes s’anava acostant, cada cop amb més perill. Ivan, Morales, entre d’altres van posar a prova els reflexos del porter visitant, Lombardo.

Els aficionats es van haver d’esperar al minut 25 per veure el primer gol. Una rematada de cap fantàstica d’Isaac, molt ajustada al pal, aprofitant una centrada per la banda de l’incansable Romero. En els minuts següents va seguir aquest impuls provocat pel gol, i amb l’equip abocat a la porteria de la Canya va arribar el segon poc després. Morales treïa profit d’una passada marca de la casa d’Isaac a l’espai, i el pitxixi afusellava al porter de la Canya establint el 2-0 i deixant el partit vist per sentència. Amb 5 minuts Les Planes havia fet la feina de tot un partit. Amb uns rampells d’Isaac i amb l’olfacte de Morales l’equip ja havia enllestit el matx. A l’altra costat, La Canya ho intentava timidament, més amb el cor que amb el cap, i amb el punt de mira força desviat. I abans d’acabar la primera meitat, el resultat encara es va ampliar més. Va ser culpa d’Ivan (molt participatiu) que va recollir un rebuig de Lombardo a un xut d’ell mateix i va fer pujar el tercer.

A la segona part, canvis i més canvis. Hortelano ja pensava en el partit de diumenge a les Preses i va substituïr peces clau de l’equip (tots van marxar amb una gran ovació sota el braç). L’equip, però, no es va descompondre i va seguir creant perill de forma constant, tot i que La Canya va millorar una mica la seva imatge. Tot i això, ben aviat, al 13 de la segona, Morales feia el quart culminant una bona jugada d’equip. El pitxitxi havia recuperat el gol…i de quina manera! El mateix Morales va formar una bona societat amb Alex Hidalgo, la nova incorporació, que va entrar al camp a l’última mitja hora i va deixar bons detalls. En defensa, l’equip va mantenir la compostura tot i els canvis i Santi, un espectador més, no va haver d’intervenir (mantenint per enèsim partit la porteria a zero)

Així doncs, gran victòria de Les Planes però també fantàstic empat del Castellfollit contra les Preses que ens permeten mirar la classificació des de dalt de tot. Ja som líders! Ara, a mantenir-ho diumenge a Les Preses. És el partit de la lliga. Pot ser la culminació del somni. Tots amb l’equip a les Preses! Ho aconseguirem!

EQUIP D’ESPORTS DE RÀDIO LES PLANES (Oriol Boix)

FOTOGALERIA de Les Planes 4 La Canya 0