14 d’abril del 2008

La Crònica d'en Salva

LES PLANES 1 – MONTAGUT 2.

BENVINGUTS AL MÓN REAL.

És la crua realitat. Les Planes va perdre el seu segon partit a casa contra un rival directe, el Montagut. Tothom sabia que podia passar, però ens resistiem a creure-ho. Benvinguts al món real. L’equip de Carles Hortelano feia ja masses jornades que aguantava el temporal amb 7 lesions a l’equip titular. Després de tota una volta sense perdre, dissabte van pesar massa les absències, combinades amb un equip, el Montagut, que s’ho va creure durant tot el partit. Les Planes va sortit molt motivat, i des de bon principi ja va crear perill a la porteria rival. Una errada de la defensa, la va aprofitar un excel.lent Gabri que va posar la pilota als peus d’Adrià aconseguint l’1 a 0. Amb el partit ben encarrilat, va tocar patir de valent. Les embestides del Montagut s’anaven succeïnt i entre la defensa i un impressionant Mitus, van anar traient una darrera l’altra les opcions d’empat del Montagut fins que va aparèixer el dorsal número 8, Chamlal. Aquest jugador picava els fores de banda com si fossin còrners. La seva potència en aquests llançaments, la va aprofitar Serra, que empatava el partit pentinant una pilota que es va colar per l’escaire de la porteria defensada per Santi. La mitja part donava aire als homes d’Hortelano, que va apostar clarament per guanyar el partit donant entrada a Ivan, recuperat després de la seva lesió. L’expulsió d’Isaac després de rebre un clar penal que l’àrbitre no va voler xiular, va marcar un punt d’inflexió en el partit. Les Planes es va quedar amb 10 jugadors i es va dedicar a defensar i sortir al contraatac. Tot i tenir alguna opció, va ser finalment el Montagut qui en una jugada de contraatac va posar el definitiu 1 a 2 al marcador. A partir d’aquí, més expulsions. Les planes va acabar amb 8 homes al camp per 10 del Montagut i els jugadors visitants es van dedicar al que més saben fer i que ja han demostrar aquesta temporada en diferents partits. Talls de joc amb faltes desmesurades i provocació entre jugadors i públic. (molt trist). Tot això avalat per un àrbitre que segons ell mateix ens va comentar a l’inici del partit, arbitra a primera catalana. Déu n’hi do! Res a envejar amb els àrbitres d’empreses.

Algun dia havia de passar. Els jugadors i el cos tècnic estaven preparats, però no l’afició. Les Planes va perdre el seu segon partit a casa contra un rival directe i això es va notar entre el públic, que tot i entregar-se des de l’inici del matx, no vam saber reaccionar quan les coses anaven malament pel nostre equip i quan més ho necessitaven. Carles Hortelano havia avisat hores abans a ràdio les Planes. Segons l’entrenador, si l’afició normalment està al 100%, dissabte l’equip necessitava que el jugador número 12 donés el 105% i no ho vam saber fer. Esperem que ens serveixi d’experiència i fins al final d’aquest somni, sapiguem animar quan l’equip més ho necessita, que és quan perd i no quan guanyen i les coses van rodades. Ànims, el Montagut i Les Preses han de jugar encara un partit i un dels dos es pot quedar pel camí. No hi ha res perdut, només faltaria! La gran trajectòria d’un equip campió no s’acaba amb un partit. La setmana vinent, tornem a començar, i no pot fallar ningú! Afició: l’equip ens necessita! Equip: l’afició us necessita! Som-hi tots!

EQUIP D’ESPORTS DE RÀDIO LES PLANES (S.Llorà)

10 comentaris:

C.F.Les Planes d'Hostoles ha dit...

JA N'HI HA PROU!!!

Sóc l'Administrador del blog i em dic Àngel Serrat, visc a les Planes i sóc aficionat.
No consentire mes comentaris amb ànima de insultar i/o de no respectar els altres equips de 3ERA.
Tot aixo no numes va per el Montagut o Les Preses, sino també per les Planes i altres equips interessat en "picar" el personal.

Moltes gracies i demano disculpes a la gent afectada dels comentaris borrats, amb ànims a l'equip!!

Si algú té alguna comentari a fer sobre aixo, que el fagi arribar al meu correo electronic. Serà ben rebut!!

Correo: aserratg2@hotmail.com

Àngel Serrat.

Anònim ha dit...

Ven fet angel, io pensu el mateix que tu.

Anònim ha dit...

Gràcies Àngel, realment tocava una neteja a fons, aquest blog estava ple de "virus". Espero que d'ara en endavant qui entri en aquest blog es dediqui a parlar única i exclusivament de futbol, els que no, com vaig dir anteriorment, que es comprin un bosc i s'hi perdin. Visca Les Planes i Visca el Futbol!!
(nº8)

Anònim ha dit...

soc de les planes pero veig k ni els nostres es comporten! encara no has tingut prou n8????

Anònim ha dit...

Ànims "equipo"! Encara estem allà dalt i la derrota de la setmana passada ha de servir pq aquest diumenge donem més del 100% dins el camp. Tot i ser diumenge al matí, espero que l'afició respongui com fins ara.
P.D. Gràcies Àngel i tota la gent que fa possible aquest blog.
(qsi)

Anònim ha dit...

Tan bon punt algú sapiga el resultat de les preses informara a la comunitat plis??
Gràcies per endevant

Anònim ha dit...

últimes notícies:
maià 5- les preses 0


encara no m'ho crec...

Anònim ha dit...

au va

aixo no s'ho creu ningú

siguem serios

Anònim ha dit...

si voleu no us u cregeu pero el maià ha endosat un 5-0 a les preses!no m importa ki pugi pk sok d un dels ekips de mitja taula jejjeejj que pugi el millor i saluttttttt!!!

Anònim ha dit...

Visca el maià!