4 de juny del 2008

C.F. LES PLANES

Socis, aficionats i seguidors del Club Futbol Les Planes, aquest proper diumenge tenim un partit important per aconsseguir el nostre objectiu de pujar a la segona categoria territorial.

El segon partit de la promoció es jugarà a Sauleda i des del club es fa una crida a tothom qui vulgui a desplaçar-se el diumenge a la tarda per animar i passar una gran tarda de futbol.

Aquest diumenge passat el nostre camp estava ple d'aficionats que van ajudar a l'equip a aconsseguir una gran victòria. Aquesta setmana ho hem de repetir!!

Per aixó, s'han llogat dos autocars que sortiran a les 14:00 hores de can llens. Hi ha 75 places disponibles. L'equip i junta directiva viatjaran amb l'afició, esperem el vostre suport!

El preu del desplaçament ès de 10 euros per persona i les inscripcions s'han de fer a can llens. Us demanem que qui tingui ganes d'anar a Sauleda s'apunti el més aviat possible.


Feu-ho còrrer, us necessitem a TOTS!!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

TOTS a Sauleda! no hi faltarem!!!

Anònim ha dit...

Gent, aquest diumenge hem d'emplenar els autocars. Dieu a tothom que s'animi i vingui a ajudar el nostre equip.
Tots a Sauleda!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Pot ser una gran festa equip. Ha de ser nostre com sigui.
Han de tenir ganes de no jugar només veient la gent que nirem alla.

Anims i segons ens espera.

OEOEOEOEEEE
a por ellos OE!

Unknown ha dit...

Hola a tots desde Portbou !

Anims i maxaqueu aquella colla de besties del Sauleda. Si a casa nostra perdent 4-0 van tenir aquell comportament, aneu amb compte al seu camp. Son una colla de marulleros i que van realment a fer mal. Son perillosos i no es cap broma. La boca els hi renteu amb lleixiu .

Encara que tinc el cor dividid i no se si ens interesa mes, que guanyin ells o un empat, pero de la rabia que fan foteulis 4 mes de la nostra part.

Tingueu molta sort i ens veiem a segona !!

Rodamon ha dit...

Ànims nyerros apunteu-vos a fer pinya! A nosaltres ens agradaria venir també,... si envieu aviat un avió directe Brasilia-Les Planes, encara hi serem a temps de venir-vos a animar!

Ah, demà dissabte 7 de juny, tothom qui vulgui que passi per Can Llens, l'Angel Serrat diu que paga!
Felicitats Angel!!!

Anònim ha dit...

k va fer Les Planes?

Anònim ha dit...

esparan amb anel el resultat

Anònim ha dit...

va perdre 1 a 0

Anònim ha dit...

monells 0-1 pb lloret

som 4 equips empatats a 3 punts, però el portbou té un partit menys.