10 de novembre del 2008

La Crònica

LES PLANES 5 – CASTELLFOLLIT 1
QUATRE HORES I TRENTA-SET MINUTS DESPRÉS...

277 minuts va tardar a arribar el gol de les Planes. I és que des del dia que es va jugar amb el Sant Pere Màrtir l’equip no havia vist porteria. Finalment va ser Edu Hidalgo, amb un xut molt ben col•locat de falta directa qui va tornar els somriures a les cares dels jugadors i aficionats. El partit va començar amb molta força i moltes ganes. Les Planes va dominar durant tot el matx fruit de les urgències i amb la col•laboració d’un Castellfollit molt fluix que no passava de mig camp ni era capaç d’aguantar la pilota més de 10 segons. Les Planes tocava i tocava en defensa i els seus carrilers es van fer un fart d’incorporar-se a l’atac habilitant Àlex Hidalgo i Isaac Garcia que en el partit de dissabte formaven la parella atacant. El gol va arribar aviat, al minut 7. Edu transformava una falta i l’1 a 0 donava la tranquil•litat que faltava a l’equip. Minuts més tard, fruit del domini planenc, tornava a marcar Edu rematant de primeres una passada magistral des de la banda dreta. I això no és tot, a la segona part aconseguiria el seu hat trick particular, rematant de cap un còrner centrat per Isaac. El seu germà Àlex també es va voler afegir a la festa aprofitant un mal rebuig dins l’àrea que va acabar rematant a gol. I finalment el mateix Isaac transformaria un penal claríssim comès sobre ell mateix. En total 5 gols que posen el punt i final a la sequera que arrossegava l’equip des de feia 3 setmanes. A la part final del partit, fruit del relaxament que permetia el marcador, el Castellfollit va aprofitar una de les úniques ocasions de què va disposar per fer el gol de l’honor. Partit sense més història, amb un domini aclaparador de les Planes que, tot i fer mèrits per ampliar molt més el marcador, es va trobar amb una gran actuació a la segona part del porter visitant Joel que va salvar els seus de marxar amb el sarró ple. Destacarem del partit el gran joc desplegat pels locals que es van fer un fart de tocar a plaer creant grans jugades i fent gaudir el públic tot i la gran quantitat de baixes. Però no creiem que el millor del partit estigui en el joc desplegat per l’equip, tot i que va estar ratllant la perfecció. Ni tampoc creiem que el millor del partit estigui en el resultat, si bé és cert que 5 gols demostren que es va fer una gran feina. Creiem que el millor del partit serà la confiança que guanyarà l’equip i que tanta falta feia després d’estar 3 partits sense poder marcar. I això nois, no es ven enlloc ni es pot comprar, t’ho has de guanyar partit a partit, minut a minut, camp a camp... I ara a seguir sumant. Si s’ha acabat la sequera, que comenci l’espectacle.