26 de desembre del 2007

ARGELAGUER 1 / LES PLANES 3

BONES FESTES, AMB ELS DEURES FETS.

Victòria contundent i convincent de les planes que ens farà respirar a tots durant aquestes festes de Nadal. L’assignatura pendent de l’equip que entrena Carles Hortelano, va ser superada amb escreix davant d’un conjunt molt dur en defensa però amb molt poca arribada a la porteria de Santi Ribrugent. No podien començar més bé les coses pel nostre equip que als pocs minuts de començar el matx, marcaven el 0 a 1. L’àrbitre, nefast durant tot el partit, va anular el gol per fora de joc, decisió que no van entendre ni els seguidors de l’Argelaguer, molt sorpresos també de que el gol no pugés al marcador. La resposta per part de l’equip local no es va fer esperar. Una pilota jugada al contraatac va sorprendre l’esquena de la defensa planenca i va fer pujar l’1 a 0 al marcador en la que finalment seria la única jugada ofensiva de l’Argelaguer. Després del gol, lluny d’enfonsar-se, les planes va continuar tocant i tocant en un camp on realment es disfruta jugant a futbol. Les arribades per la banda dels dos laterals, Tito i Barret, van fer rellevant la frase mítica del futbol actual: la millor defensa, és un bon atac. Tito, incansable durant tot el partit, materialitzava la dita amb un gol espectacular entrant des del darrera i plantant-se sol davant la porteria rival. Era l’1 a 1 i en l’ambient es respirava el pressentiment de que seria una gran tarda de futbol. Faltava com no, el gol de Morales, la referència ofensiva de les planes que deixava el nostre equip en avantatge just abans del descans. Era l’1 a 2 i la victòria ja s’ensumava veient com jugava les Planes: Inexpugnable en defensa, creatiu al mig del camp, i vibrant a la davantera. Adrià i Auguet rebent i jugant les pilotes que treia Mitus, Romero i Isaac creant joc per Morales, Barret i Tito pujant per les bandes, Hidalgo i Mia tocant a mig camp i Cusidó traient totes les pilotes. La maquinària funcionava i a la segona part, després d’intentar-ho en vàries ocasions, un xut dels que ens té acostumats Morales es va convertir en el definitiu 1 a 3, tot i que se’n podien haver fet més. Destacar la defensa planenca que en tot moment va controlar l’Argelaguer, Tito, Cusidó, Barret i més tard Rich, no van deixar arribar els locals més que en una ocasió a porteria. Fantàstic. Cop de puny a sobre la taula de l’equip que entrena Carles Hortelano. Ara els rivals ja saben que també sabem guanyar a fora. Punt d’inflexió doncs, que es pot veure culminat amb tota la segona volta que encara està per disputar. Ens heu convençut i sabem que, deixant de banda alguns arbitratges, quan voleu, podeu. Nosaltres en volem més i estem convençuts que ens en podeu donar més. Ara us toca a vosaltres. Jugueu?

BONES FESTES! EQUIP D’ESPORTS de RÀDIO LES PLANES. (S.Llorà)