2 de desembre del 2007

VICTÒRIA OPORTUNA


LES PLANES 2- ST MIQUEL 0

Partit poc vistós però pràctic del conjunt de Carles Hortelano que això si, va permetre sumar uns tres punts molt importants per seguir de prop als equips capdavanters de la taula. El St Miquel es va presentar al camp de Les Planes com en equip ordenat, incòmode però sense gaires arguments ofensius al davant.

A Les Planes li va costar entrar el partit. En els primers compassos, el joc era bastant esbojarrat, hi havia molt de migcampisme i poques aproximacions a les àrees. Els planencs abusaven, en certs moments, de la passada llarga a Morales i sovint queien en la precipitació i s’oblidaven d’elaborar les jugades al mig camp. A tot això, el capità Mia es va retirar lesionat a la mitja hora i va entrar Eudald en el seu lloc. Per tant, Les Planes que perdia encara més efectius a la creació. El St Miquel es començava a estirar i enviava senyals d’avís a la porteria que defensava en Santi. Però quan pitjor pintaven les coses va arribar l’oportunisme d’Ivan, el jove mitjapunta de les Planes, que va aprofitar una errada en el blocatge del porter Masdeu per desfer l’empat al marcador i trencar l’apatia general.

L’afició també es va escalfar, i l’àrbitre va voler adquirir la seva part de protagonisme mostrant targetes innecessàries. I es va arribar al descans, amb Les Planes dominant al marcador. La feina ja estava mig feta però calia rematar-la.

A la represa, l’equip de Carles Hortelano va sortir amb un altre aire, més fresc, amb més intensitat i amb molta vocació ofensiva. Va ser entre el minut 15 i el 30 de la segona quan Les Planes es va bolcar a l’àrea del St Miquel i va gaudir d’un munt d’oportunitats, la majoria d’elles clarissimes (per exemple, un xut a la creueta d’Hidalgo). Enmig d’aquest atac i gol, hi va haver dos penals consecutius bastant clars a Morales, que l’àrbitre, el nostre amic Dani Rayos, no hi va voler saber-hi res.

Precisament va ser Morales, el pitxixi de l’equip i de la categoria, l’encarregat de firmar la sentència. Va ser amb una cavalcada de les seves que tan em recorden a l’espanyolista Tamudo. Doncs bé, els planencs ja havien fet la feina i el míster va fer entrar jugadors de refresc com Barret o Àlex.

La nota negativa va arribar al tram final amb l’expulsió del mateix Morales, que després de rebre una falta es va aixecar enrabiat i va escopir a un jugador visitant. Males notícies per Les Planes que perd el seu referent atacant almenys per un partit. Veurem doncs, si l’equip treu l’esperit d’equip i es posa el mono de treball la setmana que ve a Lladó. Que ja toca guanyar a fora, home!

EQUIP D’ESPORTS DE RÀDIO LES PLANES (oriol boix)