27 de gener del 2008

VICTÒRIA MÍNIMA, RECOMPENSA MÀXIMA


El Sant Privat es presentava al camp de Les Planes amb l’etiqueta d’equip tapat i amb possibilitats de complicar l’existència a l’equip local. Els d’Hortelano necessitaven la victòria com el pa que mengen per seguir l’estela de Les Preses i Montagut i de passada, saldar comptes pendents del partit de la primera volta, en el qual els planencs només van poder empatar a zero al camp del Sant Privat, clarament perjudicats per l’àrbitre.

Tornant al partit de dissabte, Les Planes va jugar com ens té acostumats a casa durant la primera part. Molta possessió, arribades per les bandes i ocasions bastant clares. En el tram inicial de partit, internades dins l’àrea d’Adrià i Morales van fer lluir el porter visitant. L’equip necessitava un obrellaunes, algú que trenqués el gel i desfés la monotonia. I va ser el mateix Adrià, molt actiu durant la primera part, qui va estrenar al marcador culminant una bona jugada d’equip i aprofitant una de les poques errades de la rocosa defensa visitant. Aquest gol va donar estabilitat i tranquilitat als jugadors de Les Planes que se’n van anar al descans amb la feina mig feta i sense comptabilitzar ni un ensurt en forma d’ocasió per part del Sant Privat a la porteria de Santi. La felicitat era quasi absoluta ja que les Preses tan sols estava empatant al camp de l’Argelaguer, també al descans.

A la segona part, el St Privat va avançar les línies, sobretot la defensiva, i va provocar que els davanters planencs caiessin molts cops al fora de joc. Les Planes es va posar el mono de treball i va practicar un joc poc vistós però efectiu i constant, conscient de la importància que tenien aquests tres punts. D’ocasions en van tenir diverses, però no era el dia de Morales. L’equip va fer canvis per refrescar-se i per ovacionar la feina feta per Ivan (grans detalls de qualitat) i Isaac (molt incisiu). L’àrbitre es va apuntar a la festa expulsant dos jugadors visitants, el primer després d’una entrada quan era l’últim home i Morales es quedava sol davant al porter. Fins i tot el col.legiat va enviar al carrer Cusidó en una decisió que ningú va entendre. Tot i això, Les Planes no va patir gaire en defensa ja que el Sant Privat en prou feines va penjar pilotes a l’olla (tot i jugant amb el central de davanter centre). I així es va acabar el partit, amb el gol vital i decisiu d’Adrià que ens dona ganes de seguir animant i tirant endavant amb l’equip. A més, les Preses finalment va empatar a Argelaguer. Una altra jornada força rodona. Ara, la lliga passa per la regularitat, passa per St Pere Martir. Anem partit a partit. Seguim somiant.

EQUIP D’ESPORTS DE RÀDIO LES PLANES (Oriol Boix)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'equip ès una pinya i aixó es nota al camp! Gràcies a tots els que en segueixen partit a partit i a Radio Les Planes que fa una feina increible!GRÀCIES!Ja som a dalt equip!

Anònim ha dit...

Fent càlculs la jordnada 20-21 podem estar encara més a dalt, ja que ens venen el dos pròxims partits que han de ser 6 punts,perqué son equips de baix.Hi ha concentració? pel partit de les preses?