7 d’abril del 2008



Ànims nois!!!!

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Contra el Montagut TOTS AL CAMP!! Us necessitem!!

AMUNIKE ha dit...

Ei companys molts d'ànims i sort!!!
Espero poder jugar al vostre costat ben aviat i que us recupereu el més ràpid possible!!! ÀNIMS!!!!

Sous collonuts i dissabte TOTS al CAMP que ens hi juguem la vida!!!

Moltes gràcies els que ens eu animat a tots els camps i els que ens acompanyeu a tot arreu on anem s'agraeix moltíssim!!

DISSABTE S'HA de guanyar per LES PLANES, pels supporters, pels lesionats i per tothom qui fa que això sigui tan ben parit!!! Moltes gràcies i DISSABTE HI HA D'HAVER MAREA VERMELLA AMB EL 12 A L'ESQUENA!!
Us necessitem!!!

Anònim ha dit...

Quines ganes de jugar deu meu! Ánims Morales,Bosch i Tito!Ricard ja estás a la recta finaL!Dissabte GUANYAREM!

Anònim ha dit...

Felicitats Montagut per fi algu els hi posa els peus a terra

Anònim ha dit...

sisi..jo tb estic d'acord.Feia falta algú que els fes tocar de peus a terra.Molt be montagut!

Anònim ha dit...

Aquesta derrota ha suposat una galletada d'aigua freda, però encara pot ser bona per les planes per afrontar els 6 partits que falten. Certament tocarem de peus a terra i d'aquí al final anirem tots a una.
La ratxa que portàvem era espectacular, i algun dia s'havia d'acabar. Aquest partit podia suposar deixar despenjat el montagut, però també és positiu que seguixi en la lluita per l'ascens tenint en compte que d'aquí 3 jornades s'enfronten montagut i les preses.

3 equips, 2 places, 6 jornades per disputar. Que guanyi el millor.

Anònim ha dit...

el numero 12:
ei nois aquesta derrota no es important....hem de demonstrar a la gent que som els millors i que guanyarem....la aficcio esta amb vosaltres per tot....força les planes!!!!!!!

Anònim ha dit...

Endavant les Planes!!
Molta força i molts ànims, pels jugadors i pels lesionats!!
Sou els millors!

Un dels molts/es jugadors/es nº12

Anònim ha dit...

Les Planes vam perdre, sí, però tot i semblar una contradicció, possiblement això sigui positiu. Alguns envejosos diuen que ja era hora, que així toquem de peus a terra (tot i que sempre hi hem tocat, sempre hem tingut present que algun dia punxaríem, perquè és del tot normal, per això no entraré en discussions per molt que diguin) i crec que està bé haver perdut i més, de la manera que vam fer-ho després de tant temps. Tampoc entraré a discutir l'actuació arbitral, tothom va veure el "col·legiat" de preferent o de primera catalana que semblava que trobava a faltar els assistents. Dic això perquè amb la plantilla actual i les lesions que hi ha hagut al llarg de la temporada, l'equip ha continuat en una bona línia i no ho podem deixar escapar. Amb tot això clamo a favor del C.F. LES PLANES, pels jugadors, pel tècnic, per la junta, per l'afició (12), per tots!! Ànims que aquest any ho tenim a l'abast de la mà i del cor.
Per cert, no m'agrada personalitzar i TOTS els jugadors ho fan molt bé, però em reivindico com un "SUPERFAN" del número 4 del C.F. LES PLANES, increïble, com juga aquest nano!! És una barreja de tècnica, cervell i PASSIÓ pel futbol.

Anònim ha dit...

Si algun dia no s'han de fer canvis que no es fagin. El dissabte no s'havia d'haver canviat en Grabi.