7 d’abril del 2008

La Crònica de l'Uri

SANT ROC 0 – LES PLANES 3

HIDALGO & HIDALGO, SOCIETAT IL.LIMITADA

Diumenge a la tarda al camp del Sant Roc, Les Planes es disposava a fer un pas de gegant cap a l’ascens, tenint en compte que al dissabte, les Preses s’havia deixat dos punts al camp del Serinyà. Així doncs, era una oportunitat d’or per l’equip d’Hortelano i no la van desaprofitar, en part, pel gran estat de forma en què es troben Edu i Alex Hidalgo, els germans de moda de la Tercera Regional.

Entrant detenidament amb l’anàlisi del partit, hem de dir que les coses van començar de manera immillorable. Quasi no haviem arribat al terreny de joc del Sant Roc (situat enmig de la natura al costat d’un camp d’atletisme), quan l’Alex Hidalgo ja havia obert el marcador. De lluny, vam apreciar la volea, perfecta, del jove jugador planenc que trencava al gel als pocs instants d’iniciar-se al matx i corroborava que està en ratxa.

Amb el partit encarat, Les Planes es va fer amb el control del partit i el conjunt local amb prou feines inquietava la porteria de Santi. Remarcar el retorn a l’eix de la defensa d’una peça clau, Cusidó, que va completar un partit perfecte. A la distribució, la pilota fluia amb criteri passant pels peus d’Edu Hidalgo i d’Isaac (com la remena!). Per les bandes, la força d’en Grabi i el treball de l’Adrià també donaven els seus fruïts. Per tant, l’equip jugava còmode, asserenant el joc i fins i tot buscant ampliar al marcador, l’Àlex ja corria enmig dels defenses intentant treure petroli.

I ben aviat va arribar el punt culminant del partit, una falta a la frontal de l’àrea del Sant Roc. La volia Edu Hidalgo, reconegut especialista. Dit i fet. La va posar, amb suavitat, per tot l’escaire de la porteria local. 0-2 i mitja sentència. L’eufòria entre els aficionats planencs es va desfermar. Els germans Hidalgo havien solucionat mig partit amb dues accions de gran tècnica individual. I encara quedava molt partit.

Es va arribar a la mitja part, amb alguna tímida arribada local i amb la sensació de gran domini de l’equip de Les Planes, el líder de la categoria.

A la represa, el Sant Roc es va abocar amb més força i precisió a la porteria de Santi, que va haver de fer algunes parades de mèrit (una, evidenciant els seus grans reflexes). Semblava que els d’Hortelano començaven a donar signes de defalliment. Patien de valent amb les embastides locals. El públic també es creixia i animava els seus. Però quan pintaven més negres va tornar a aparèixer l’Edu (hem de comentar que el seu germà Alex havia hagut de ser substuït per una punxada a la cuixa). El gran dels Hidalgo va aprofitar una pilota solta a la frontal per fer pujar el tercer al marcador. Sentència definitiva al partit (i a la lliga?). Aquest gol va fer abaixar els ànims de l’equip local, que es va desinflar i ja no va arribar amb perill a la porteria de Les Planes. En canvi, els d’Hortelano encara haurien pogut augmentar el resultat (ocasions bastant clares de Grabi, Isaac o el mateix Edu). Però la feina ja estava feta i el partit es va acabar així. Una victòria treballada i pràctica amb gols als moments clau del matx. La sort dels campions? Qui sap!. Si es puja s’hauria de fer un monument a tot un equip, conjuntat unit, i amb una sola missió: pujar. I al costat, una afició fidel i constant, amb ganes d’ajudar l’equip a tirar endavant.

Una gran comunió,la recepta perfecta. Ho toquem amb els dits.. Assaborim-ho!

14 comentaris:

Anònim ha dit...

Algu sap com estan els lesionats? tito, bosch...

Anònim ha dit...

Quin patir desde fora el camp!un dels camps més difils de guanyar,peró som els líders,0-3 i cap a casa! aquest cap de setmana gran partit!no podem fallar nois!depenem de nosaltres! Tinc unes ganes de juguar desprès de tant de temps! Dissabte hem de deixar-ho tot sobre el camp, tenim un gran equip, i sobretot una gran,molt gran afició!

Anònim ha dit...

Vag trucar en bosch i em va dir que dimecres anava a fer-se una ressonància, peró en principi li van dir que els laterals. I en Tito em va dir en Bosch que tenia que fer molt de repós i antinflamatoris.

Anònim ha dit...

Bon partit el de diumenge a Sant Roc, 3punts importantíssims que ens acosten a l'objectiu. Hem fet el més difícil, portem una gran ratxa, Les Preses ha punxat i tot depén de nosaltres. Tenim baixes, jugadors molt importants que, amb ells a l'equip tot seria més fàcil però, per ells, per aquesta gran afició que ens segueix a tots els camps, per tots aquells que han cregut amb nosaltres, per tots els que han treballat al nostre costat i per nosaltres mateixos, no ho podem deixar escapar! Tenim l'oportunitat de posar-nos a vuit punts del tercer classificat i fer un pas de gegant en el nostre camí. Aquest dissabte ens juguem més de mitja lliga contra el Montagut. Tenim baixes, ès cert, però... algú pensa que no guanyarem aquest partit? Qui no cregui en la victòria que es quedi a casa. Qui vulgui ajudar a aquest equip fins l'últim dia, que vingui al camp i es deixi sentir. Anem líders, juguem a casa, tenim la millor afició de la categoria i tindrem uns companys fora al camp pendents de nosaltres, per tot això, NO US FALLAREM!!

Anònim ha dit...

Jo i serè!! Força SUPPORTERS

Anònim ha dit...

jo també hi seré! Al camp serem "12" i guanyarem al Montagut!

Anònim ha dit...

no hi faltarem, compteu amb nosaltres [[Nº12]]

Anònim ha dit...

ANIMS ALS LESIONATS!! força les planes

Anònim ha dit...

ANÒNIM SERRAT

Cada dia em fa més il·lusió veure com jugadors, aficionats, entrenadors, directius d'altres equips com Les Preses, At. Olot, St. Jaume... ens venen a veure. És que sóm uns impresentables!!jajajaja

Força Les Planes

Anònim ha dit...

El monument l'haurieu de fer al Serinyà!!! si pujeu havera si ens inviteu a tot l'equip a sopar o algo! Apa visca el Serinyà!

AMUNIKE ha dit...

Se que hi sereu i ens ajudareu al màxim!! Ho se pk sempre hi eu esset i segur que dissabte no fallareu!!!!. Tenim moltes baixes però "els que juguem" ho donarem tot. Ho donarem tot, perqué ens mereixem estar allà dalt i vosaltres també (afició 12)i perque ens juguem més de mitja lliga!!!! deixar-los a 8 punts seria gran escaló!!!
Ens veiem dissabte i amb la moral a tope per intentar guanyar al sempre difícil Montagut però ho podem fer!!!!

Anònim ha dit...

Quin partidaaAS!
llàstima que l'alex es va lesionar.. xq sino.. gols x aki i gols x alla!xD

vingaa seguiuu axii que aixo va molt bee!

PD:FaN Nº1 de l'AlexX!:P jeje

muaaa*

Anònim ha dit...

Moltes gràcies A akt noi del Serinyà!!!per els punts robats a les Preses, i sobretot, per els punts que tinc a la cella en record vostre......

Anònim ha dit...

Ei gent

Al tanto amb l'eufòria! El partit de dissabte és molt important però no hi podem anar pressionats i amb nervis. L'hem d'afrontar com un partit més, no fos cas que ens sortís el tiro per la culata, com va passar contra les preses (tot i que vam merèixer més, molt més).

Tenim moltes baixes. Mitja defensa (Bosch, Tito i Barret) i més de mitja davantera, els 3 pitxitxis de l'equip (Morales, Alex i Ivan). Amb una mica de sort reapareixarà l'Ivan (fantasia pura), però faltaran els 2 killers.

Dissabte ve el Montagut, equip dur i molt difícil. Per això serà molt important que els jugadors donem el 150% (com a mínim) i que juguem amb 12 jugadors. Sé que el 12 no fallarà, però farà falta que també estigui al 150%!!

Ens veiem dissabte al municipal amb un únic objectiu, seguir de líders.