20 d’abril del 2008

La Crònica d'en Salva

SANT MIQUEL 0 – LES PLANES 2.

QUE LA SORT ENS ACOMPANYI!

LÍDERS!! Les Planes torna a ser líder i sense haver-s’ho proposat. La fe mou muntanyes, i lluny d’enfonsar-se després de la derrota contra el Montagut, la jornada ha estat rodona pel nostre equip: 3 punts més, líders, i d’aquí dues jornades que se les fotin els de les Preses i els del Montagut. Ja s’ho faran! Vosaltres a lo vostre: intentar seguir sumant, que aneu primers! El partit contra el Sant Miquel va ser plàcid i tranquil a la vegada. Les Planes, conscients de que la victòria els situava líders, van sortir al camp extra-motivats, i durant els primers minuts van assetjar la porteria rival. Un gol anul·lat, dos pals consecutius i una falta que no va entrar de miracle, van ser els precedents del gran gol que va marcar Edu Hidalgo de cap, a la sortida d’un còrner. Era el minut 35 de partit i el gol feia esclatar el públic planenc que embogia amb la celebració mentre els jugadors del Montagut (que havien vingut a veure el partit) es resignaven davant la superioritat de Les Planes. Una superioritat que es va fer notable durant la primera part i que va afluixar durant la segona, on l’equip va optar per tocar i aguantar el resultat favorable. Amb aquest resultat de 0 a 1 s’arribava al descans. A la represa, joc més dur i la recaiguda d’Àlex Hidalgo, substituït per Ruben que, tot i demostrar grans dosis de qualitat i rapidesa, acabaria expulsat per l’àrbitre. Després d’intentar-ho durant molta estona, una jugada trenada de les Planes, arribava als peus d’Isaac Garcia, que després d’elevar la pilota, etzibava un xut perfecte que feia inutil l’estirada del porter local. El 0 a 2 sentenciava el partit i donava tranquil·litat a les Planes, mentre que els jugadors del Montagut abandonaven el camp conscients que ja no hi havia res a fer. Fins al final del partit, alguna que altra targeta pel joc dur, entrades fora de temps i l’expulsió del dorsal número 10 del Sant Miquel, un dels millors del partit, juntament amb Grabi, lluitador incansable del nostre equip. Per cert, l’equip local només li vam comptabilitzar un xut entre els tres pals durant els 90 minuts. Vagatge ofensiu massa pobre per obtenir la victòria tot i que l’equip ens va agradar i va mostrar maneres a l’hora de moure la pilota. Per part de les Planes què us hem d’explicar? Contundents en defensa, constructius al mig del camp i descarats a la davantera. Si senyor, tot i les lesions, son un gran equip! Pel què fa a l’afició, què més es pot dir? El jugador número 12 està entregat amb l’equip i no creiem que defalleixi a aquestes altures. No cal dir que actualment seguirien l’equip a l’infern si així es guanyessin els tres punts. Que el diable els acompanyi!

I per acabar, una pregunta per a l’equip: Perquè caiem? – Per aprendre a aixecar-nos! Aquest equip no tan sols sap aixecar-se quan ha rebut, sinó que a més, és capaç de, amb només 7 dies, passar de ser segon i dependre de les Preses, a ser líder i dependre d’ell mateix. “Donde las dan, las toman”. Aquells que fa una setmana se’n reien de nosaltres, ara es lamenten d’haver llençat per la borda el liderat de la categoria. És el que hi ha, i és el que hi haurà fins al final de temporada. El llarg i fosc túnel que hem anat seguint des del setembre passat, mostra lluminosament un final, i esperem arribar-hi els primers. I encara que volguem i ho desitgem amb fervor, podrem o no podrem, però que ningú dubti ni per un moment, que amb totes les nostres forces ho lluitarem. Som-hi afició! Som-hi campions!! ...un, dos, tres!... go! go! go!!!!!

EQUIP D’ESPORTS DE RÀDIO LES PLANES (S.Llorà)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cada dia em sento més orgullòs de ser seguidor de Les Planes. Sobretot després de comprovar que gairebé ningú vol que pugem. Però per tota la gent que us apoia i tots els que realment creiem en vosaltres ho heu de donar tot fins al final. Sé que podeu! Sort!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats, per partida doble (sant i cumple), al millor central de la categoria.

Felicitats Cusi

I sort per dissabte

Afició: al camp del Lladó, la seva afició va animar molt i es va fer sentir. Ara us toca superar-la...

Anònim ha dit...

AVUI TOTS A L'ESTADI!!! S'HA DE GUANYAR SI O SI!!
Us necessitem afició!!