19 de maig del 2008

La Crònica d'en Salva

SANT ESTEVE 1 – LES PLANES 1.

“you’ll never walk alone” (12)





La federació es va tornar a equivocar. Ja sé que juguem a tercera regional, però el futbol es mereix un respecte. No pot ser que en una jornada on es podia decidir qui guanyava la lliga, els partits es juguin en diferents horaris. Les planes ja sabia que havia de guanyar quan va començar el partit i crec que això va posar nerviosos els jugadors. A la primera part, la por d’equivocar-se va fer que el partit fos molt imprecís i poc vistós, tot i les ocasions a pilota parada d’Edu Hidalgo que Sala es va encarregar de frustrar. La pressió pesava massa sobre els jugadors planencs i això va fer que s’arribés al descans amb el resultat de 0 a 0. A la represa més del mateix, l’equip no acabava d’arribar amb claredat a porteria i cada contraatac es feia etern. El Sant Esteve va aprofitar una de les úniques ocasions que va tenir per avançar-se al marcador, després d’un embolic dins l’àrea. L’afició, lluny d’enfonsar-se, va esperonar l’equip fins a l’empat que va arribar minuts més tard, després del rebuig d’una falta que Isaac va rematar per fer embogir el públic planenc que va acudir en massa al camp del Sant Esteve. Fins al final res més, molts nervis i massa pressió per un equip que mereixia més, davant un Sant Esteve extra motivat, primats amb un sopar.

Decepció entre cometes. Ja no es pot guanyar la lliga, tot i que aquesta ja s’havia posat massa difícil després de l’empat contra el Lladó. L’objectiu ara mateix és la promoció, amb permís del Castellfollit que visitarà el camp de les Planes la darrera jornada de lliga. L’equip depèn d’ell mateix per aconseguir la segona plaça de la categoria i preparar-se pel calvari de la promoció. (Quatre partits, dos a casa i dos a fora, amb quatre equips diferents.) De totes maneres, mentre siguem un equip hi ha esperança. Tot i l’empat, l’equip va sortir amb el cap ben alt del camp del Sant Esteve i l’afició va deixar en segon pla la celebració de la gent de les Preses, ovacionant les Planes mentre abandonava la gespa.

Si, efectivament, les Preses ha guanyat la lliga, i des d’aquí els felicitem, però les Planes ha guanyat de golejada a tots els equips amb una afició entregada als jugadors durant tota la temporada. Han estat a tots els camps, sense fallar ni un sol dia, i animant els seus tant a les verdes com a les madures. Som així i seguirem així. De fet no és cap esforç quan equip, cos tècnic i junta s’ho mereixen. La promoció està a l’abast. S’ha de jugar i s’ha d’intentar guanyar. Tothom diu que és molt difícil. Tothom diu que és molt complicat. Quan tothom diu: perquè?. L’equip i l’afició diuen: Perquè no? Si es guanya contra el Castellfollit hi haurà festa major perquè si es juga una promoció d’ascens, és perquè algun equip dels que la disputen pugi a segona regional. Perquè no podem ser nosaltres? Pel què fa a l’afició, mai us deixarem sols. Seguim jugant, seguim animant, seguim somiant! Impossible is nothing!!

EQUIP D’ESPORTS DE RÀDIO LES PLANES (S.Llorà)

P.D.: Aquest cap de setmana, tots al camp de les Planes. És l’últim partit de lliga i l’equip es mereix el reconeixement de l’afició per tot el que ens ha donat, ens dóna i ens pot donar aquesta temporada.

20 comentaris:

Anònim ha dit...

Fantàtica l'afició d'ahir, a un se li posaven els pels de punta, pero ULL!! K les males paraules sobren,ja ser k, un es posa molt nervios,pero a vegades els partits els per l'afició amb el seu tractament vers l'arbit,(no vull molestar a ningu i demano perdo pero tenia k dir-ho)vinga dissabte tots a l'estadi i anims,k segur k s'aconseguirà

Anònim ha dit...

Hola gent! Primer de tot i com a jugador de Les Planes, crec que toca felicitar a Les Preses per la bona temporada que han fet. És cert que queda una mica la sensació d'haver tingut mala sort en alguns partits, però pensant-ho fredament i valorant que ha estat una temporada plagada de lesions, crec que els jugador podem anar amb el cap ben alt. (això si, dissabte a guanyar SÍ o SÍ).
Vull afegir que per la meva part intentaré donar suport a l'equip, ara arribo del traumatòleg i m'ha dit esguinç de turmell i de 2 a 3 setmanes més!!! (molt ratllat) Confío plenament en l'equip i espero poder jugar algun partit de la promoció, que ben mirat també serà un bonic repte.
Ànims i fins que matemàticament no sigui el contrari, encara estem vius!!

(QSI nº8)

Anònim ha dit...

per afició, per desplegament, per ganes, per convicció ens mereixiem més... però el futbol és així.
tot i això, i esperant guanyar al castellfollit aquest cap de setmana, en els partits de la promoció el suport encara ha de ser més gran! És un gran repte, una excel.lent oportunitat pel club i per tots els jugadors que s'han deixat la pell en tots els partits!
Vinga les planes, un últim esforç!

Anònim ha dit...

Primer de tot com a jugador de les planes vull felicitar a les preses, heu sigut millors i així ho reconeixem moltes felicitats!!!M'agradaria poder pujar per poder tornar a jugar contra vosaltres el millor equip de tercera però l'any vinent a segona!! Espero que ens hi trovem, voleu?

Ens queda una final per estar a la promoció! Hem de guanyar al Castellfollit i tindrem la promoció!! Serà una altre oportunitat per aconseguir el que tots volem hi pel que hem estat lluitant tot l'any!!

Si arrivem a la promoció,(amb el permís de Castellfollit) serà molt difícil, molt complicat però crec que ens mereixem aquesta oportunitat!! i amb aquesta afició que tenim tot serà més fàcil!!
Moltes gràcies, sous collonuts, sous la millor afició! Gracies de veritat.
Al sortir al camps i sentir els crits, apludiments, trompetes... se'm va posar la pell de gallina va ser una sensació impressionant!!

Us necessitem i ho donarem tot per estar a 2ona l'any vinent!!
Si promocionem ja en parlarem serà dur però no impossible!!

Romi

Anònim ha dit...

Tenim una afició de primer nivell!!! Molts equips de categories superiors ja els agradaria tenirla. ¡¡GRÀCIES! En quan al disabte sa d guanya sino no haurà servit de gaire res tot l'esforç fet fins ara!!! Nois confiem amb vos xq ens feu passa 1 dia k ns costi d'oblidà!! Ànims a tots i sobretot en cusido xq es recuperi aviat!!

JUNTS PODREM

Anònim ha dit...

Hola a tots, soc l'entrenador de Les Preses i he entrat a la vostra plana Web per desitjarvos sort en la promoció perqué estic segur que la fareu vosaltres. Crec que tant vosaltres com nosaltres ens mereixiam quedar primers perque també teniu un gran equip del que conec jugadors, especialment en "Cusi" que jo havia tingut als jovenils de l'Olot i es un molt bon tiu, (Recuperat eviat). També vull agrair la felicitació d'ahir al campo del Sant Esteve del vostre entrenador, perque de veritat que jo se lo que es pateix a les banquetes amb situacions com les que ens ha tocat a vosaltres i nosaltres amb una lliga tan dura com ha set aquest any. La promoció es dificil, jo la vaig fer i la vaig perdre com a entrenador, peró penso que amb el vostre equip i la vostre afició la podeu guanyar. !!Anims i ens veiem!!.

Anònim ha dit...

la marea roja a st esteve impresionan

Anònim ha dit...

"però les Planes ha guanyat de golejada a tots els equips"
¬ ¬

Anònim ha dit...

anaveu tan confiats...

Anònim ha dit...

Hola familia! Aquesta setmana és obligat escriure al blog i, encara que la lliga no ha acabat i ens queda el pas definitiu que marcarà el nostre futur, m'agradaria repassar algunes coses del que s'ha anat veient durant tota la temporada;
Primer de tot, i més especial, vull remarcar el paper importantíssim que ha tingut la nostra afició en el desenvolupament d'aquesta lliga. Ès un el·logi constant i que no ens cansarem de repetir cap a una gent que ens demostren cada setmana que estan amb l'equip i que viuen cada partit tant o més que nosaltres.
En segon lloc, vull demanar que cada jugador, soci o aficionat fagi una valoració global de la temporada i s'adoni del que podem aconsseguir si es guanya aquest cap de setmana. Pocs equips tenen l'opció de jugar una promoció d'ascens el primer any de formar un equip amb moltes cares noves i tantes lesions importants com hem patit nosaltres. Tot i això, estem allà i a un pas d'aconsseguir-ho.
Voldria també, des del nostre blog, felicitar a Les Preses, just campió d'una lliga que ha estat emocionant fins el final. Han guanyat els partits importants, tenen un gran equip i han fet un molt bon final de temporada. Des d'aquí però, també voldria demanar que es tingui en compte el reconeixament que estem fent cap a un equip del que en algunes ocasions ens hem sentit criticats i poc respectats. No vull molestar a ningú i menys després de llegir el comentari de l'entrenador de Les Preses. Tot i que recordo el final del partit de tornada, un gest com aquest dessitjant el nostre ascens ès d'agraïr. Espero que ens tornem a veure l'any vinent.
Ja he dit que no vull posar-me amb ningú, som jugadors de futbol i durant la lliga cadascú ha de mirar pels seus interessos. Ara que s’acaba, però, vull també recordar a la gent de Montagut que tant s’ha posat amb el nostre equip i afició que a final de lliga cada equip està on es mereix. Vaig dir després de perdre a casa contra vosaltres que si éreu campions us felicitaria sense remordiments. No us preneu això com una ofensa, però tingueu-ho en compte i reflexioneu sobre el fet de que pocs jugadors d’aquesta lliga dessitjen que acabeu dels dos primers. Jo personalment crec que teniu un gran equip amb molt bons jugadors. Per aixó, espero que l’any vinent pogueu assolir l’ascens i retrobar-nos a segona regional.
I per acabar, haig de demanar un últim esforç a directiva, cos tècnic, jugadors, socis i aficionats. Aquest cap de setmana ens juguem el ser o no ser en una promoció que ens pot portar a l'ascens de categoria, se que no fallarem i que junts acabarem la lliga de la millor manera. Aquest dissabte a totes a per la promoció.
Si guanyem aquest partit lluitarem a mort per pujar. Nosaltres juguem, i vosaltres?

Anònim ha dit...

Després de decidir-se la lliga, s'ha d'anar a mort per la promoció. De totes maneres avui no tinc paraules, que us ho digui en Miquel Martí i Pol:

HEU ESTIMAT LA PÀTRIA. (fragment)

Heu estimat la pàtria com s'estima
la dona antiga que us donava l'ésser,
la pàtria que és altiva i té muntanyes
i una mar per bressar-la amorosida.
Concretament heu estimat el poble
que us infantava dins sa entranya viva. [...]


GRÀCIES EQUIP!!

Nois, si guanyeu al Castellfollit jugarem la promoció. Confio cegament amb vosaltres com he fet durant tota la lliga. Hem d'arriscar i donar-ho tot,

...perquè no hi ha pitjor risc, que l'absència de risc.
-Jean Nouvelle-

Anònim ha dit...

hola soc jugador del st privat i vull dir q tinc grans amics a montagut i per aqui a olot que soms la malloria de equips de 3era ens coneixem tots i sempre tens amics al equip contrari.vull dir que com jo hi han altres companys que tenim una gran amistat amb la gent de montagut i jo com altres amics mai em desitjat que no acabesin dels dos segons! visca el st privat !

Anònim ha dit...

ah i si feu promocio dessitjarvos molta sort!!! st p

Anònim ha dit...

hola, soc un jugador de les Planes, i estic molt satisfet aquesta setmana per dos motius:

el primer és que com ja sap tothom, depenem de nosaltres mateixos per fer la promoció, i això sempre és una bona notícia.

el segon és el canvi d'ambient que hi ha hagut a aquest bloc ara que les coses comencen a estar acabades. La gent parla molt correctament i sense males intencions. És d'agraïr que un esport no s'utilitzi per crear enamistats, sinó per fer amistats, o si més no, per jugar i passar-ho bé. Crec que tots hi hem de posar de la nostra part.

Gràcies a la gent de st.Privat, de les Preses, i de tots els equips que han entrat per donar ànims, o tan sols per donar opinions.

I felicitats les Preses, heu set millors, ho reconec obertament.


firmat,
cadena de favores!!

Anònim ha dit...

uolaaaaaaaaaaaa! soc jugador del llado i tot i k no soc de les rodalies de olot la gent de montagut em cauen de puta mare!!!
i se k si al final feu promoció hus felicitaran com bons esportistes k son!
durant la lliga es parla molt pero el futbol porta akestes coses! tan su mereixen ells kom vosaltres.lo k konta es el final i tambe teniu de reconeixer k si tots dos guanyeu aket cap de setmana hauran acabat a un punt, sera tambe per algu,no??

Rodamona ha dit...

Des de brasil us felicitem! segur que aconseguireu la promoció! Des d'aqui us enviem ànims. Estarem atents als vostres passos... Quina emoció!

Ànims Nyerros, salut i força al canut!

Anònim ha dit...

enveja del montagut es lu ke teniu!
ke us van guanyar al vostre camp!
tan xulajar tan xulajar i el final va guanyar el montagut!
pude no em quedat ni primers ni segons pero em quedat 3r i amb molt d'orgull.
cap equip a aconseguit el que ha aconseguit el montagut: quedar tercers en dos anys de lliga!

VISKA EL MONTAGUT!

enveja es el ke teniu!
n+ sabeu fer que critikar!

Anònim ha dit...

i no soc cap jugador perke kumnxeu a insultar un altre cop!

Anònim ha dit...

QE MUNTAGUT NI LES PLANES NI PESTES?


VISCA L'OLOOOOT OMAA JAA!



tàniia!

Anònim ha dit...

Va pel que escriu lo del montagut:

Aquesta és la pàgina de LES PLANES i poden dir el que els dongui la gana.
Si en saps (que ho dubto) creat un blog i escriu tot el que et vingui de gust que no et vindrem a dir res (tenim coses més importants a fer, no com tu sembla)

M.F.