2 de juny del 2008

La Crònica de l'Uri

LES PLANES COLPEJA PRIMER LES PLANES 2- MONELLS 0

Vaticinavem en la crònica anterior que la promoció seria dura, complicada però també que hi hauria molta emoció, tensió i com no, gols. Doncs bé, tots aquests ingredients es van donar en el partit contra el Monells, sobretot en la segona part. En 10 minuts bestials de l’equip de Hortelano, Les Planes va segellar la victòria que es podria haver complicat minuts més tard quan el col.legiat va voler adquirir la seva quota de protagonisme...

Primer de tot, pel que fa a la primera part, díriem que va ser bastant ensopida. Les Planes no podia fer el seu joc, el de tocar i tocar, i es veia obligat a buscar passades llargues que el Monells controlava perfectament. No era la millor fòrmula per atacar a un equip força defensiu que jugava amb les armes del contraatac i de les jugades a pilotes parada. Tot i això, Les Planes no es va arronsar i després d’haver analitzat els moviments del rival van arribar algunes ocasions bastant clares, com un xut d’Ivan, una centrada-xut d’Alex Hidalgo (molt batallador) i una rematada a boca de canó de Romero que sortia desviada per poc.

Menció especial per l’afició, que va respondre a la crida del club i va emplenar de gom a gom el Municipal,que presentava un aspecte d’autèntica “Bombonera”, amb un gran ambient.

I la primera part es va acabar sense gaire més història, amb el control i el domini de Les Planes (tot i passar uns minuts esbojarrats i precipitats) i amb la sensació que les coses s’encarrilarien ben aviat. Dit i fet.

La represa va arrencar elèctrica, sobretot per part del conjunt local, que es va abocar amb totes les seves forces a la porteria visitant. Hortelano era conscient que els punts a casa a la lligueta serien fonamentals i va ordenar atacar descaradament. Fruit d’aquesta insistència, Ivan va rebre una passada a l’interior de l’àrea i va fer un magnífic retall al defensa visitant que no va tenir més remei que fer-lo caure forçant el penal que l’àrbitre va assenyalar. Edu Hidalgo, l’especialista, va llançar amb sang freda la pena màxima i va donar el primer avantatge pels d’Hortelano. L’afició va esclatar, amb tot el sentit de la paraula. Ni temps per prendre’s un respir, ben aviat va arribar el segon. Una centrada d’Edu i un embolic dins l’àrea van deixar la pilota morta que Adrià va aprofitar per engaltar una rematada que va entrar per tot l’escaire tan ràpid com va sortir. Impressionant. L’afició es fregava els ulls veient pujar el segon al marcador. No obstant això, amb la feina encarrilada es va complicar la cosa, ja que l’àrbitre va expulsar Edu Hidalgo per un cop de colze a un contrincant i per posteriors protestes. L’equip es va haver de sacrificar més a darrere, sobretot Isaac i Ivan, deixant l’Alex sol en punta. El treball defensiu va ser immillorable i el Monells amb prou feines es va acostar (exceptuant una rematada al travesser de Costa). A més, la victòria no va perillar ja que en el tram final, el col.legiat va expulsar també dos jugadors visitants per entrades desmesurades. El Monells havia perdut els papers. En els últims instants, Les Planes va jugar amb els nervis del rival i va poder assaborir una victòria que l’acosta a Segona Regional. Ara bé, s’ha fet un primer pas i cal seguir treballant. L’actitud dels jugadors, exemplar. L’afició, volcada amb l’equip. El pròxim test és a Sauleda i avaluarà les possibilitats reals de Les Planes. Estem en época d’examens. Volem passar de curs i amb matricula d’honor. Som-hi nois, missió Sauleda!


Oriol Boix (equip d’esports de Ràdio Les Planes)


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran partit el de diumenge al municipal de les Planes!! Heu començat molt bé i esperem que segueixi igual!!
ÀNIMS, QUE PODEU ACONSEGUIR-HO!

Anònim ha dit...

Nervis des de primera hora… em llevo, i la primera imatge que em ve al cap és el camp, l’olor de gespa mullada per la pluja de la matinada... la boirina a les muntanyes...i vint-i-dos homes cara a cara, esperant...
Dinar aviat, pensant que tant de bo avui no et senti malament. Necessites estar preparat a l’hora de la veritat.
I neguit...angoixa, por, esperança i il•lusió. Ganes de vèncer, ganes de que les coses surtin bé, perquè ens ho mereixem tots. Nervis abans del partit... Un “no sé què que què sé jo”... no poder estar quiet... Els ànims de tots els companys i les ganes de no equivocar-te.
Escalfament... i... de cop... un tro... un tambor i crits... I el “12” entrant al camp... i se’ns posa a tots aquell somriure a la cara que no podem treure... tots ho pensem, tots sabem que amb vosaltres les coses no seran fàcils, però seran menys difícils.
I arriba l’hora... sortim tots al camp, i per primer cop quan salto al terreny de joc, tinc els nervis flor de pell com si fos el meu primer petó. I els vostres ànims, la vostra alegria i la vostra energia es contagia tots els jugadors. I de cop, quan l’àrbitre pita, quan saps que encara queden 90 minuts, llavors, de sobte, totes les pors, les angoixes i neguits, desapareixen. Saps que és important, però tens confiança, perquè amb vosaltres, “12”, i amb tots els companys, aquesta fi que ens hem posat, pujar a segona, la conquerirem!

Ànims a tots, us esperem cada partit, a casa o fora, perquè sense vosaltres les coses no són igual!

Anònim ha dit...

Ei penya, aquest diumenge es fa un autocar per anar al camp del Sauleda. Apunteu-vos a Can Llens. Només val 10 euros!!

Es sortirà a les 2 de la tarda. Apunteu-vos, hem d'acompanyar l'equip allà on sigui!

Ràpid que només hi ha 55 places!

Anònim ha dit...

ànims les planes, ja tenim un peu a segona!!! ara només ens falta anar a totes per a posar-hi els dos peus!!!
sé que ho podeu aconseguir
nosaltres, des de la grada, no us fallarem!

Anònim ha dit...

eii si però això del tema del autocar no hem de fer dos? un pels jugadors i altre per l´afició? seria mes adient perque aixi farem mes pinya es el que penso!