9 de juny del 2008

La Crònica de l'Uri

GOL PSICOLÒGIC, DERROTA DOLOROSA Sauleda 1- Les Planes 0
Podia passar, Les Planes podia ensopegar en aquesta lligueta. Però el clima d’eufòria, el partit contra el Monells i el suport de l’afició no contemplaven aquesta punxada. El Sauleda es va imposar fent un bon joc de mig camp cap endavant. Les Planes no va aprofitar les clares ocasions de què va disposar... i al final ho va pagar. Això i un error de concentració al principi de la segona part van fer sucumbir els planencs que, tot i això, mantenen les aspiracions intactes per ser a Segona Regional.

Entrant en el resum del partit, hem de dir que Les Planes va sortir amb por i defensant el marcador (l’empat era un bon resultat). El Sauleda va sortir amb més empenta i feia patir als defensors visitants amb jugades ben trenades arribant fins la cuina. Santi va tenir més feina que en molts partits de la temporada. La baixa d’última hora de Romero, afeblia encara més la defensa. Els 20 primers minuts van ser de domini local, empès per una afició sorollosa. Els planencs, tot i els Supporters en plena forma, no trobaven la manera de crear perill. L’Alex batallava molt sol al davant, els migcampistes eren més defensius que ofensius.
A partir de la mitja hora, Les Planes es va treure els complexos i va demostrar la seva condició d’equip ofensiu. A la sortida d’un còrner, Edu Hidalgo va estar apunt de fer el primer, però la pilota va sortir desviada per poc. El Sauleda també en va tenir alguna al contrataac, ben neutralitzada per Santi i els defenses. Al límit del descans, Alex va aparèixer. Una errada del porter li va deixar la pilota als seus peus amb la porteria buida a uns quants metres fora l’àrea. L’Alex la va colpejar amb intenció però va sortir fregant al pal. Podia haver estat un cop moral però la fortuna es va aliar amb els locals.

Al descans, Mia va haver de deixar el terreny de joc. Una nova baixa que debilitava la defensa. Hortelano se la va jugar primer amb Edu de lliure i després amb tres defenses. La segona part va arrencar de la pitjor manera. Un embolic dins l’àrea planenca amb indecisions defensives va ser aprofitat pels visitants per estrenar el marcador. Gol psicològic només d’entrar a la represa. Va fer mal. No sé si era just el resultat però el Sauleda havia estat més viu en els últims metres i Les Planes innocent en defensa. Ara tocava remuntar. Els Supporters es van posar el mono de treball i vam començar a animar amb força l’equip. Hortelano es va arriscar amb els tres defenses i va fer entrar Rubén a dalt (que va tenir l’empat a tocar de la línia de gol). Les Planes va augmentar el ritme i va anar a buscar la igualada. A ressaltat, les entrades dures dels jugadors locals, enfurismats per la superioritat tècnica de Les Planes. Tot i això, Ivan i Isaac no s’acaben de trobar comòdes i el subministrament de pilotes a l’Alex (sol com un mussol a dalt) no era l’adequada. Edu Hidalgo la va tornar a tenir de cap. El mateix Alex també va disposar d’una bona ocasió en jugada personal. Però no era el dia dels Hidalgo, ni de Les Planes, ni dels Supporters (que s’havien desplaçat amb bus a animar els seus). El Sauleda a la contra va poder ampliar l’avantatge. Per sort, es va mantenir el resultat. I el partit es va acabar amb la sensació que Les Planes havia deixat escapar una gran oportunitat per posar un peu i mig a Segona Regional. El Sauleda, funcionant a batzegades, va trobar més premi del que mereixia. A vegades, el futbol té aquestes coses.

Però la lligueta segueix i ara sí, que la victòria contra el Portbou es converteix en indispensable. Per tant, l’afició s’ha de mobilitzar (com a Sauleda) i empènyer l’equip cap a la victòria. Una ensopegada la pot tenir tothom. Després de caure ens hem d’aixecar. Equip, amb l’afició de la mà, torneu a ser el del dia del Monells, o el que va impressionar per tots els camps de la Garrotxa! Volem ser a Segona! Diumenge tots al camp! Missió Portbou!

ORIOL BOIX (Equip d’Esports de Ràdio Les Planes)

23 comentaris:

Anònim ha dit...

El següent partit us anirà millor.
Atentament un seguidor del Sauleda.
Ens mereixem pujar.

Anònim ha dit...

Vinga equip, no passa res! Encara tenim totes les possibilitats per pujar a segona. Diumenge vinent tornarem a ser tots al camp per portar les planes cap a la victòria. Només una petita crítica: No si val a abandonar el camp amb el cap baix i amb cara de pocs amics... tan si es guanya com si es perd, els seguidors ens morim de ganes d'agraïr-vos que porteu el nom del nostre poble per tots els camps i el defenseu amb totes les vostres forces. Tan si es guanya com si es perd, tenim ganes de veure-us junts al mig del camp com un equip i fent pinya per poder-vos agraïr l'esforç i demostrar a tothom que som un equipàs tan a les bones com a les males. Vinga ànims i sempre amb el cap ben alt que el que esteu fent és història per al nostre club. Ànims i endavant que això es pot guanyar! Supporters per sempre!

Anònim ha dit...

fot molta rabia veure que podiem guanyar i no ho vam fer.almenys treure un empat..el sauleda sortia tocant força be des de darrera peró aixo no ens perjudicava,i no va fer gaire res mes per mereixer la victoria.no vam tenir sort,gol en contra i forces ocasions fallades.

Anònim ha dit...

...la qüestió és que ens van fer un gol que podiem haver evitat, i que no vam fer gols que hauríem pogut fer. Per tant, el que hem de fer és aprendre dels errors i sortir aquest cap de setmana a per totes, perquè ara si que ens hi juguem la promoció!

Anònim ha dit...

En nom de tot l'equip vull donar les gràcies a tots els socis, aficionats i simpatitzants del nostre equip que es van desplaçar amb autocar a Sauleda i també els que van anar-hi pel seu compte!! GRACIES A TOTS ENS ESTEU AJUDANT MOLTISSIM!!!
El vostre suports és clau! per això ús demano que tornem a omplir el municipal de les PLANES aquest diumenge ja que en ho juguem tot!!

Veure tanta gent donant-nos suport motiva i ajuda molt al'equip!!!
Els de Portbou fan un atuocar però no ens poden guanyar ni a dins ni fora del camp.
SOm-hi entre tots hem d'aconseguir-ho nosaltres estem convençuts de guanyar! vosaltres (afició) ser que ho fareu!!
ENS VEIEM DIUMENGE A LES 5 AL CAMP!! A PER TOTES!!!

Romi

Anònim ha dit...

Family, hola a tothom!!
Seguint amb la tònica d'en romi faig una crida a tothom qui tingui ganes de veure un bon partit de futbol que es desplaci al Nyerros Stadium. A l'afició ja no us ho demano, sé que vosaltres no falleu ni a la de 3!
Responen al comentari "74" estic d'acord abm què no val a abandonar el camp amb el cap baix, només per un motiu, l'afició es mereix una gran ovació per part dels jugadors al final de cada partit pel seu suport incondicional a l'equip.
Dit això vull demanar disculpes per no haver-nos reunit TOT l'equip al centre del camp a donar-vos les gràcies (cosa que si hem fet cada partit durant la temporada).
Sé que tampoc toca buscar excuses ni justificacions, però analitzant el partit i veient que vam fer la feina que ens tocava fer i només ens va faltar la sort que a davant necessiten tots els equips per a poder ser un equip guanyador, i, personalment que des de la banda no podia fer altra cosa que donar suport als companys, arribar al final del partit i no treure'n res de positiu deixa molt abatut.
Ara només puc afegir que aquest cap de setmana ho donarem tot per poder sumar 3 punts més i seguir el camí cap a l'objectiu.
Jo aquest diumenge espero poder donar alguna cosa més que ànims des de la banda...
Feliç setmana i ens veiem diumenge al municipal!! (quines ganes! que llargs els dies!)

QSI (nº8)

Anònim ha dit...

QSI ja tenim ganes de veure't jugar!!!
Espero que aquest diumenge ja estiguis a tope!
ÀNIMS A TOT L'EQUIP
M.F.

Anònim ha dit...

Algú sap com estan en Romi i en Mia? Espero veure'ls diumenge dins el camp!

Anònim ha dit...

Molt millor, estic convençut que hi seran tots 2!!

QSI (Nº8)

Anònim ha dit...

Un empordanès us desitja molta sort en aquesta promoció i espera que assoliu l'ascens. Visca les Planes!!! i visca l'Empordà! i visca Pals!

Anònim ha dit...

Anims Les Planes, sou bons, i ho sabeu!!

diumenge al camp com smpre..no us fallarem!!!

Anònim ha dit...

El 3 és el millor!! (no és q ho pensi, pro he promes que ho posaria.jejej)

Va nois, ANIMS!!

Clàudia

Anònim ha dit...

ANIMS NOIS!!!AKEST DIUMENGE A DONAR-HO TOT!! PODEM ACONSEGUIR-HO

Anònim ha dit...

Vull tornar amb l'equip, i és que estar allà al costat, mirant com va el partit és horroròs!!! i més, tinguent un problema com el que he tingut jo, que em semblava que podia jugar sense problemes!!!
Ekipo, heu estat perfectes, i la veritat és que heu fet posar la pell de gallina!!
Ens veiem dimecres a entreno, i espero poder donar-ho tot en l'últim partit per poder fer pujar l'equip d'un poble que no és el meu, però que m'estimo com si ho fós!
Ànims, i sort per la gran final del dia 29!!!!


MIA

Anònim ha dit...

LLoret 1-1 Sauleda
VA NOIS QUE JA HO TENIM AIXÒ!!

Anònim ha dit...

Classificació:
Les Planes 6 punts
PB Lloret * 4 punts
Sauleda 4 punts
Portbou * 3 punts
Monells * 0 punts
(*) partit menys jugat

Anònim ha dit...

MOLTES FELICITATS A TOT L'EQUIP!!
Ens heu fet patir però ha valgut la pena!
M.F.

Anònim ha dit...

Olé pel capi!!

Se com et pots sentir MIA, jo no vaig poder anar a Sauleda i em moria dels nervis tot hi que estava 38 de febre!! Patint com un més!
Ànims krak i el dia 29 s'ha de guanyar hem d'anar a TOTES! avui em fet un molt bon treball, no ho podem deixar escapar ÀNIMS EKIPO!!

fins dimecres!!!

Romi

Anònim ha dit...

Volem la crónica! lalalalalala! Va nois que ja estem amb un peu i mig a segonaaaa! Quin partidàs ahir! Gran final el dia 29! sisisi! No s'escaparà! Fins diemecrees!

Anònim ha dit...

algu sap com esta l'edu?
som els millors!! guanyarem a lloret i pujarem a segona!!
força supporters

Anònim ha dit...

L'Edu porta 6 punts al cap!!

Anònim ha dit...

ja ho deia jo... (lo de l'edu)

firmat: equip mèdic

Anònim ha dit...

no sumen els punts de l'edu?