16 de juny del 2008

La Crònica de l'Uri

FEINA FETA, LLORET DECIDIRÀ Les Planes 3- Portbou 0

Ho deiem en iniciar la lligueta, que els punts dels partits a casa serien fonamentals i el suport de l’afició imprescindible. Doncs bé, aquests dos conceptes es van unir, juntament amb un equip magnífic, sobreposant-se a totes les adversitats i fent passar per la pedra un Portbou poc combatiu. Els germans Hidalgo, altre cop, van esdevenir decisius i l’equip d’Hortelano s’acosta a Segona Regional, a l’espera de les últimes dues jornades, amb el duel que es preveu a vida o mort al camp del Lloret al 29 de juny.

Pel que fa al partit, Les Planes va sortir una mica desconcertat i va cedir la iniciativa amb el Portbou, que va tenir les primeres ocasions. Ràpidament però, els planencs es van sobreposar i van començar a atacar. Ocasions d’Edu Hidalgo i d’Isaac van ser una bona mostra de la posada en escena de l’ofensiva local. El duel no només era al camp sinó també en les aficions, animant efusivament als seus. I ben aviat al minut 9 arribaria la primera alegria en forma de gol per Les Planes. Una gran jugada personal d’Alex Hidalgo (qui havia de ser sinó?) i una definició perfecta van portar l’eufòria al Municipal. 1-0 i tot controlat. El millor inici. Tot i això, no tot van ser flors i violes, ja que al minut 13, Tito es va vestir de Santi i va treure una pilota quan ja estava apunt de traspassar la línia de gol. Providencial Tito. Però Alex en volia més. Un toc d’esperò a la sortida d’un còrner va sortir fregant el pal. El control era planenc i la pressió al mig del camp, impressionant. El Portbou s’havia tirat enrera i el seu bagatge ofensiu s’havia apagat al mateix ritme que el suport dels seus seguidors, eclipsats pels Supporters locals. No obstant això, un altre ensurt. A la mitja hora, cop de cap al travesser d’un jugador del Portbou. Al segon intent, Santi va blocar-la. Els nervis estaven a flor de pell. Abans del descans va arribar una acció que podia haver marcat el transcurs del partit, l’expulsió tan absurda com inexplicable d’Adrià, suposadament per increpar l’àrbitre. Les Planes es quedava amb 10, bé amb 11 si comptem als Supporters (el factor clau). Per mantenir el resultat, els planencs van haver de suar sang (mai millor dit en el cas d’Edu Hidalgo, que va rebre un cop al cap) El descans va donar oxigen a Les Planes, que es trobava aclaparat pel setge del Portbou, crescut per la superioritat numérica.

La segona part va arrencar amb incertesa. Les Planes jugava amb un de menys. El Portbou sabia que era la seva oportunitat per entrar en el partit. Els empordanesos, van tenir, en el jugador Pau el seu home més determinant tot i que potser va estar massa solitari. Cadascú feia la guerra pel seu compte. Les Planes resistia. Gran partit de l’entramat defensiu de Carles Hortelano. Molt bé Grabi en la pressió. Perfectes Ivan i Isaac aguantant la pilota.
La pluja va començar a fer acte de presència convertint el Municipal en un mosaic de paraigües. Els minuts anaven passant però Les Planes tenia dominada la situació i fins i tot sortia al contraatac amb certa facilitat. El Portbou no trobava la manera d’inquietar a la porteria de Santi. Curiós que el Portbou ataqués més amb igualtat de forces que amb un de més. Ben aviat però va arribar el desenllaç del matx, que seria favorable al conjunt local. Primer l’expulsió d’un jugador visitant per protestar i per la duresa de les entrades. Després, en una falta penjada a l’àrea, algú va agafar Romi dins la petita i el col.legiat ho va veure clar i va xiular penal. Abans de picar el penal, l’àrbitre va expulsar un altre jugador del Portbou per protestar de forma reiterada. La pena màxima va ser transformada per Edu Hidalgo, que no falla ni amb un embenatge parcial del cap. 2-0 i partit encarrilat. Amb un jugador més, Les Planes sí que va poder jugar amb més tranquil.litat i ja no va patir les embestides del Portbou, que havia tirat la tovallola.
Dels minuts finals, destaquem la gran ovació pel gran Alex Hidalgo en ser substïtuit per Rubén. L’obrellaunes se n’anava del camp amb una altra actuació memorable. I en una de les últimes accions del partit, Ivan va posar la cirereta de forma antològica. Una vaselina suau, súbtil i precisa per sobre el porter va portar l’apoteosi al Municipal. Els Supporters van embogir. Partidàs de conjunt dels d’Hortelano, tot i la pluja, la pressió del Portbou i la necessitat imperiosa de la victòria. Al final, els deures es van fer i ara toca pensar amb Lloret i a esperar que els resultats ens afavoreixin en la jornada de descans. Amb el Monells ja descartat, Sauleda i Portbou són els grans rivals. 29-J, data per a la història. Tots a Lloret! És l’últim esforç, l’últim combat. La glòria, a un pas. El cel, a tocar.
I Hortelano apunt d’emular la gesta de Raul Agné i el seu Girona, pujar a segona!



ORIOL BOIX (Equip d’Esports de Ràdio Les Planes)

37 comentaris:

Anònim ha dit...

Un esforç més nois, ja ho tenim a tocar !!!!! Només dir-vos que aquest any heu disfrutat i ens heu fet disfrutar com feia molt de temps que no recordava, ha estat un plaer enorme poder cantar des dels micròfons de la Ràdio la pila de gols que heu "endreçat" aquesta temporada. Gràcies a tots, jugadors, junta del futbol, "supporters" que heu donat caliu i heu ambientat les locucions amb els vostres crits d'ànim, i també als companys de la R.L.P. Tots plegats estem aquí per fer-ho possible, la segona ens espera !!! Anem-hi!!
(JAB)

Anònim ha dit...

MOLTA SORT NOIS!!!

Tant sols per l'antusiasme i l'aficcio ja haurieu de pujar a segona...

Felicitats per la trejactoria..

Ultim esforç!!!

17

Anònim ha dit...

aleex guapooo!

Anònim ha dit...

IMPRESSIONANT partit el de diumenge a les planes. IMPRESSIONANT afició, la d'un poble entregat. IMPRESSIONANT equip, anant a mort a per un ascens que està aprop.
Ho aconsseguirem!!

Anònim ha dit...

Sumen els punts de l'Edu?? jejej, es conya! vaia crack!
Suporters, som els millors!!!!!!
a Lloret cap a segona!!

Anònim ha dit...

Hola desde Portbou, soc un dels aficionats que vaig presenciar el partit de Diumenge i el vostre equip va superar al nostre amb tota la justicia, vam jugar un dels pitjors partits de la temporada. El meu desig es que l'any que ve Les Planes i Portbou juguin a segona regional.
Una pregunta: Quin dia penjaran la retrasmissió del partit?? m'agradaria escoltarla. Moltes gracies.

Anònim ha dit...

Soc el aficionat del Portbou anterior, us escrit de nou per imformarvos que nosaltres tambe tenim una pagina web, entreu a visitarla i publica algun comentari. Es una pagina bastant complerta. La direcció es la següent: http://mduran61.iespana.es/
Per cert felicitats als supporters que teniu, donen molt de ambient al camp. L'any que ve Les Planes i Portbou a segona

Anònim ha dit...

ei cracks soms els millor....força les planes....ja ho tenim......

Anònim ha dit...

Ei molt bones a tothom!

Com a jugador de Les Planes voldria donar les gràcies a tots els "supporters" i a tothom qui va venir aquest diumenge passat al "nyerros stadium" per animar-nos, donat-nos suport i per ajudar-nos a guanyar el partit contra el portbou! MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!!

El camp presentava un aspecte espectacular, amb molta gent, color, soroll i crits de suport sense parar d'animar ni un minut. Així dóna gust jugar i us asseguro que ens vareu donar forçes per superar les dificils situacions del partit!!
També vull agrair l'esportivitat i el bon comportament de l'afició del portbou, animant als seus!! Al portbou, només desitjar-vos molta sort i ànims pels partits que us queden!

També vull donar les gràcies a Radio les Planes per les seves especteculars retransmissions, hi a l'equip d'esports per aquestes immillorables cròniques(uri,salva...)també a l'administrador d'aquest blog que està fent una feina impagable, i com no, en especial a la fotografa que està ratllant la perfecció amb aquestes fotos!(Ja m'han dit que hi ha mitjans que les volen jejeje, no mestranya...)

Per acabar només tornar a demanar-vos que el dia 29 anem amb massa a lloret! Si vosaltres hi sou no us fallarem hi aconseguirem guanyar i l'ascens a 2a.

A l'equip, junta, jugadors: Som-hi nanos ens queda una final i s'ha de guanyar!! Ens segueix molta gent, hem de donar-ho tot per ells, per nosaltres, per LES PLANES i per l'afició que no ens ha fallat mai.
Serà dur, difícil, però no impossible! A per totes i HO ACONSEGUIREM!! Fem del dia 29 de juny una festa major al poble! Ens ho mereixem!!

Romi

Anònim ha dit...

si a sauleda erems dos autocars a lloret per almenys tres!! som-hi per pujar a segona!!

Anònim ha dit...

Estar lesionat durant més d'un mes en el tram final de la lliga i quan ens juguem el que ens estem jugant va fer que la nit de divendres a dissabte fos la més llarga i alhora de les més curtes pel que fa a hores de son de les que puc recordar. No eren les millors condicions per afrontar un partit de la trascendència del de dissabte, però un cop sona el xiulet de l'àrbitre i sents els crits dels supporters, puc assegurar que marxen tots els mals!!
I parlant de records, el moment viscut des de la sortida dels vestuaris fins a l'inici del partit, serà un moment que mai es podrà oblidar (QUINA AFICIÓ QUE TENIM, només per ells no mereixem estar a 3a. QUINA CANYA, QUANTA "GALLINA DE PIEL"!!)

Importantíssim resultat el que vam aconseguir, ara desitgem que la sort que no vam tenir en el partit contra el sauleda la poguem tenir en aquesta jornada de descans i els resultats ens puguin afavorir.

Depenent de nosaltres mateixos, puc jurar i rejurar que a Lloret ho donarem tot per no llançar per la borda una temporada que ha estat molt difícil per les nombroses i llargues lesions que hem tingut. Potser és per aquests motius que el que estem aconseguint tingui un plus afegit i els resultats que anem tirant endavant aportin una major satisfacció.

Intentant passar l'eterna espera que ens portarà el dia 29 a Lloret, dono una vegada més gràcies a tothom qui es sent partícep de tot el que s'està aconseguint aquesta temporada.

Fins llavors, salut família!! Ens veiem a Lloretti!!

qsi (nº8)

Anònim ha dit...

que no sus pujin els fums al cap perque la britat es que encara no sa guanyat res passiensia perque els que entenem de futbol sabem que no hi ha mai dos partits higuals i en un camp de futbol fins lúltim minut pot passa de tot esteu en una bona linia i jugan be pero sa de remata la feina contra el lloret esperu que es fassi la feina ben feta per aconsegi els objectius molta sort nois

Anònim ha dit...

VAYA EQUIPAS QUE TENIM A LES PLANES!!!

Anònim ha dit...

Aquest any ens mereixem pujar a 2na!
Feia anys que l'afició no estava tan entregada a l'equip i això ha estat gràcies a vosaltres per fer-nos disfrutar d'aquest futbol que heu jugat durant tota la temporada!
FELICITATS i que el Lloret tremoli!!!!

:-P

Anònim ha dit...

GRÀCIES AFICIÓ!!!

Anònim ha dit...

Hi ha video del partit de diumenge?

Anònim ha dit...

quan algú sàpiga resultats d'aquest cap de setmana, penjeu-los si us plau!!!

Anònim ha dit...

Pels socis del club,
pels membres de la junta directiva,
pel cos tècnic,
pels supporters,
pels seguidors,
pels que ens han ajudat durant tota la temporada,
pels que els hi agrada el futbol,
pels que miren el blog,
pels que ens segueixen,
pels que ni els va ni els vé però que sempre hi son,
pels que retransmeten els partits,
pels que ens aplaudeixen,
pels que s'emocionen amb nosaltres,
pels que fan els comentaris,
pels que deixen de fer coses per venir-nos a veure,
pels que pateixen,
pels que fan les fotos i videos de cada partit,
pels que reullen les entrades,
pels que comenten els partits,
pels que ens fan el sopar del divendres,
pels que criden,
pels que deixen de dormir,
pels que gaudeixen,
pels que celebren i disfruten,
pels que pregunten per nosaltres,
pels que ens tenen simpatia,
pels que volen que guanyem,
pels que ens volen a segona,
pels que feu que tot això sigui possible
...

PER NOSALTRES,

diumenge TOTS A LLORET!!!

******* GUANYAREM *******

Anònim ha dit...

Sauleda 5 - 4 Monells

Sauleda 7 punts i dif.gols -2

L'empat a lloret ens serveix

Anònim ha dit...

Portbou - Lloret 2-1
Sauleda - Monells 5-4

Sauleda* 7p -2
Les Planes 6p +4
Portbou 6p +2
Lloret 4p 0
Monells 0p

*Sauleda ja ha jugat tots els partits.

Empatant a Lloret en fem prou per pujar, però al Lloret només li serveix la victória per pujar. Per tant, no serà gens fàcil.

Hi haurà nervis, pressió... però n'estic convençut que ho aconseguirem. Ara bé, necessitarem el suport de l'afició per aconseguir-ho.

Diumenge que ve tots a Lloret!!

Anònim ha dit...

Ei el tanto amb un empat no en fem prou , hem de guanyar a lloret, ja que el Portbou, encara pot treure tres punts de Monells, per tant tots a Lloret. Anims

Anònim ha dit...

si, afició amb un empat en tenim prou ja que si el Portbou guanya a Monells quedaria primer amb nou punts, nosaltres amb un empat som segons amb set punts, per tant a segona.

Anònim ha dit...

faig una crida desde aqui perque tothom vingui a lloret a emplenar autocars!! som-hi nois!!!

Anònim ha dit...

Al final de la temporada s'hauria de fer un partit de futbol entra els suporters i els jugadors!!

segur que guanyariem els suporters!!!

FORÇA RUSSIA!!

Anònim ha dit...

Ei una cosa l'empat segur que us serveix? Pq amb el Sauleda teniu el goal average particular en contra no? I si el Portbou guanya... A veure si algú pot explicar bé com va això. Gràcies i sort

Anònim ha dit...

referent al comentari sobre el golaverage amb el Sauleda val a dir que no es el particular sino el total. Si mirem la clasificació nosaltres tenim +4 i el Sauleda te -2. Crec que es aixo. gracies

Anònim ha dit...

correcte!!! el goal average no ès particular entre els dos equips empatats ja que es té en compte que en cas de que hi hagués dos equips empatats a punts podria tenir una certa ventatge l'equip que li ha tocat jugar el partit entre els dos a casa. Ja que en aquesta lligueta no hi ha partit d'anada i de tornada, el que es té en compte són el total de gols a favor menys el total de gols en contra. Qui tingui millor goal average serà qui pujarà de categoria en cas d'empat.

Anònim ha dit...

Salutacions desde Portbou de nou, Les Planes i Portbou junts l'any que ve a 2ªRegional. Companys tenim que hanar a totes en els nostres partits, depenem de nosaltres. Vosaltres y nosaltres tenim que fer lo mateix, el empate ens serveix y la victoria ya no en parlem. Vinga anims desde Portbou y esperem pujar tots dos. A la pretemporada podriem jugar un partit, aquesta vegada vosaltres venir aqui. Això o deixem per despres de les celebracions!!! Visca Les Planes y El Portbou.

Anònim ha dit...

vinga nois q axo ja es nostre!!!!
aqet diumenge a per totes!!ANIMS

Anònim ha dit...

El Portbou ja és a 2a i espero i desitjo que per afició pujeu tb vosaltres.Ànims nois us ho mereixeu.

Anònim ha dit...

Ja veig que al final no ha pogut ser. De totes maneres teniu aquí desde Portbou un seguidor més del vostre equip que l'any que us seguirà pel diari i desitjarà que Les Planes puji pq us ho mereixeu.Ànims Les Planes!!!

Anònim ha dit...

quan hem quedat?

Les planes a tope

Anònim ha dit...

m'heu fet passar un any inolvidable. animant-vos ha estat una cosa que m'ha omplert molt, al final no ha pogut ser però no hem d'oblidar que tots junts hem passat bons moment, mals moments, nervis... l'any que ve, els supporters estaran un altre cop amb vosaltres, animant com mai, i espero que estigueu tots al camp un any més. això vol dir que no ens hem de desanimar i que hem de lluitar perquè l'any que ve pugem a segona regional.
ànims nois, estem i estarem sempre amb vosaltres.
SANTI i ANNA

Anònim ha dit...

això no és un final, sinó un punt i seguit. L'any que ve tornarem amb més força que mai i assolirem la categoria que Les Planes es mereix!
Ànims i amb el cap ben alt!

Anònim ha dit...

sou i sereu sempre els millors.
ànims i endavant, els supporters estem amb vosaltres

Anònim ha dit...

indignant que un àrbit et xafi tot el treball de un any! faltaven tres minuts per arribar el 45 i encara faltava el descompte, en partits així les coses haurien de estar mes preparades per part de la federació i els comités d´arbitres! fa avorrir el futbol coses així! ells van agredir dos vegades a la sortida de un còrner! com sempre però els arbitres fan el que volen! ahir va ser una injústicia total! tot i que en akesta lligueta s´ha pogut veure q per futbol i afició nosaltres hem estat els millors! ho puc arribar assegurar desde fora el camp! àrbitres heu de estar mes ben preparats i no feu-se cacones als calçotets!!

Anònim ha dit...

l´ovació i els anims que vam rebre com vam arribar a les planes desprès del partit en baixant l´autocar va ser una injecció de moral per cara l any vinent! gràcies afició per ajudant-se!