30 de juny del 2008

La Crònica d'en Salva

P.B. LLORET 1 – LES PLANES 0.

PUNT I SEGUIT.

Existia la possibilitat, però ningú hi comptava. Les Planes va perdre l’últim partit de la promoció i es queda sense el premi de l’ascens. L’equip arribava a Lloret depenent d’ell mateix per pujar. Fins i tot servia l’empat, però el partit no va anar pel camí desitjat. Els jugadors planencs van començar motivats i van ser capaços de crear diverses ocasions tot i que no encertaven a l’hora de definir. Anaven passant els minuts i el nostre equip no trobava el camí de la porteria rival. Fins i tot a la part final de la primera part, el Lloret que encara no havia vist porteria, es va acostar en dues ocasions a la porteria de Mitus sense crear massa perill. Arribava la mitja part i l’afició era optimista (l’empat ens portava directes a segona). Una jugada desafortunada, però, va cambiar radicalment el signe del partit. Un xut potent del Lloret des de fora l’àrea, va tocar un jugador planenc i la trajectòria de la pilota va cambiar de costat fent inútil l’estirada de Mitus. Tot i això, l’equip es va saber sobreposar al resultat advers, ja que un gol ens valia per pujar. Les presses a l’hora de moure la pilota, les faltes reiterades dels locals i la permissivitat arbitral es van encarregar de posar nerviosos els jugadors planencs que no trobaven el camí del gol. La brutalitat amb què repartien els jugadors del Lloret dins l’àrea cada vegada que hi havia una centrada, va indignar el públic de les planes que en una ocasió van envaïr el camp per protestar un cop a la cara que va rebre Àlex Hidalgo. Tot això, combinat amb l’impresentable delegat de l’equip selvatà obsessionat a provocar el nostre públic, va acabar amb l’àrbitre atemorit i xiulant el final del partit abans d’hora, deixant a Les Planes un altre any a tercera. La sort no ens va acompanyar i la gran quantitat de gent que es va desplaçar a Lloret per animar l’equip van sortir indignats del camp, conscients que s’escapava molt més que una victòria. Fins i tot ens vam trobar amb la sorpresa que van entrar al camp dues dotacions dels mossos d’esquadra per fer-nos fora. Tot molt trist, massa trist per ser veritat.

En fi, que s’acaba la temporada amb la sensació d’haver fet un curs impecable, però haver fallat en l’examen final. Mala sort. Massa mala sort per un equip que aquest any ho ha donat tot i més i que s’ha sabut sobreposar a totes les adversitats possibles, sobretot si tenim en compte la gran quantitat de lesions que hi ha hagut durant la temporada. En cap cas, però, és moment de lamentar-se. Crec que hem de continuar creient en l’equip, un equip que ha sabut treure el millor de cada un de nosaltres, amb tot el què s’ha generat aquesta temporada. Em costa de creure que mai les Planes hagués tingut una afició tan fidel i tan nombrosa com aquest any. Tan entregada. Tan amiga de l’equip. Tan eufòrica en les victòries i tan optimista després de les derrotes. Tan treballadora a l’hora d’organitzar coses. Tan “guapa” amb les camisetes vermelles. Tan “pesada” amb els timbals i trompetes. Tan cridaners a casa i a fora. En resum, tan autèntica com l’equip que ha sabut guiar Carles Hortelano a qui s’ha de felicitar des d’aquestes línies per la gran feina feta. És moment de pensar en positiu, de continuar amb el projecte. Punt i seguit. El futur ens espera. El setembre comença una nova temporada i donariem el que no tenim perquè fos tan intensa, emocionant i vibrant com aquesta. Perquè si una cosa hem après amb aquest equip (jugadors, tècnics, junta, socis, col.laboradors, aficionats, supporters...) és que si som capaços de fer tot el que hem fet aquesta temporada, perquè no podem fer-ho la que ve? La confiança que hem tingut, tenim i tindrem amb aquest equip, no hi ha cap tipus de taula que la pugui mesurar, perquè els colors no es compren, ni es venen, ni s’imposen... els colors del nostre equip els portem a dins i els estimem. Sempre i per sempre. Ens sentim orgullosos d’haver lluitat tot l’any al vostre costat. Ens sentim orgullosos d’haver compartit victòries i derrotes amb vosaltres. Ens sentim orgullosos de ser seguidors de les Planes. Només ens queda dir-vos: GRÀCIES EQUIP! I molta sort. Ens veiem el setembre.

EQUIP D’ESPORTS DE RÀDIO LES PLANES.

(S. Llorà)

P.D. Des d’aquest humil bloc del C.F.Les Planes volem donar les gràcies a tots els que d’una manera o altra han col.laborat aquesta temporada a fer del nostre club de futbol, un nexe d’unió entre la gent que l’estima: als socis, als aficionats, a l’equip, a la junta, als creadors del bloc, als col.laboradors del bloc, als fotògrafs, als cronistres, als supporters, als entrenadors, als de ràdio les planes, als que pengen videos, als que radien els partits, als que els filmen, als que criden, als que treballen durant els partits, als que opinen, als rivals, als que rajen, als que ens animen... etc, etc, etc... a tots els que en algun moment de la temporada hàgin posat el seu granet de sorra per fer aquest club una mica més gran. Salut i gràcies!

99 comentaris:

Anònim ha dit...

hi ha dos tipus d'aficionats a les planes: els que animen i donen suport a l'equip (ho han fet durant tota la temporada)i els que només es dediquen a buscar merder i a insultar.
són aquests últims els que ens han privat de pujar amb els seus actes irreverents i impresentables. sinó haguessin envaït el terreny de joc encara haguéssin quedat uns 5 minuts per l'esperança.
es el que hi ha, només volia fer aquest apunt. gràcies i fins l'any que ve!

Anònim ha dit...

NO TING PARAULES PER DI LA VERGONYA QUE VAIG PASSA

Anònim ha dit...

Ahir va ser per mi el pitjor dia de la meva vida, futbolísticament parlant.Ho teniem a la mà, i ho vam deiaxar-ho escapar.Els jugadors vam donar-ho tot dins el camp i l'afició com sempre espectacular,però una vegada mes aquesta temporada la sort no ens va acompanyar.L'espectacle del final va ser horrible, vam caure a la provocació com nens! com infantils!ells el que buscàven era això, i nosaltres els hi vam donar..quedava temps,nose si haguesim marcat l'empat o poder el segon, no ho sabrem mai.L'imatge que vam donar al final del partit va ser tan trista, jugadors(m'inclueixo) vam sentir vergonya,aquests errors no es poden tornar a cometre,un altre any ens quedem a les portes..Les nostres llàgrimes del final del partit reflexàven la impotència, la rabia..una barreja de sentiments que no es podien expresar amb paraules.Nosaltres vàrem perdre ahir, nosaltres pujarem l'any que bé.A la tercera va la vençuda.

Anònim ha dit...

a mi em fan vergonya els 2 primers comentaris.pude no eu vist gaires partis de tercera,que us penseu k es aixo fubol prifessional?de calitat?aqui mates o et maten(com s'ha vist).I si no ens voleu feu un comunicat aqui i no vindrem mes.

Anònim ha dit...

Els aficionats que sempre us seguim també vam passar VERGONYA, és patètica l'actitud d'uns quants que a sobre els importa ben poc tot això, només vénen a 4 partits que saben que poden ser "calents", que i pot haver marder pq ens hi juguem algu. No vénen pas pq els importi el C.F.Les Planes, tingueu-ho clar!! Si els importes pensarien una mica més abans d'actuar. Aquesta gent ho va espatllar tot!!

Vull que sapigueu que a l'autocar dels seguidors n'hi havia més d'un que tenia els ulls negats. Va ser un viatge de tornada amb poques paraules i que molts sentien en carn pròpia el que havíeu sentit els jugadors. Aquests són els auténtics jugadors nº12!!!

L'única cosa que us puc dir ara és que la pròxima temporada continuareu tinguent el nostre suport incondicional. Sou un GRAN EQUIP, no ho oblideu!! Ja ho aconseguireu!!

MOLTS ÀNIMS A TOTS!!

M.F.

Anònim ha dit...

En resposta al 4rt comentari, tothom és lliure d'anar a veure el fútbol, no es que no sus vulgui, només faltria, tothom és lliure de fer el que vulgui!! Però a vegades s'ha de pensar no només en un mateix i pensar en que les accions de cadascú poden tenir conseqüències i això és el que va passar, que hi van haver conseqüències, això no vol dir que si no s'hagues envaït el camp haguessin guanyat, però com diuen mentre hi ha vida hi ha esperança, però ara ja no podem saber que hauges passat!!
I per acabar només vull dir que més d'un dels nº12 també hagues ostiat a algú, però per ells (els jugadors) es van aguantar, pq els jugadors també s'aguanten de cardar-li una ostia a algun contrincant (per tornar-los tot el que reben) però s'aguanten pq s'hi JUGAVEN MOLT!!
Els partits els juguen els JUGADORS no els AFICIONATS!!!

M.F.

Anònim ha dit...

No ens equivoquem.Aquest equip s'ha aguantat per un fil tota la tamporada.Sense els dos millors daventers que teniem.No tot es tan macu com ens agrdaria a tos els partits sempre teniem aquella por de no guanyar o no?no em vençut ni convençut.No sera que no em pujat per els ultims 5 minuts no fem riure,no colpem els aficionats sisplau.A jugadors felicitas per donar tot el k eu donat el camp.fins l'any k be craks!!!!

Anònim ha dit...

divisió d'opinions...


però suposo que tothom deu estar d'acord que saltar al camp mentres jugen no es correcta no? o ia gent que no opina aixo?

en fi..

visca les planes

Anònim ha dit...

Primer de tot gràcies a tots els aficionats: tant els que insulten com els que no!! No crec que els insults dels aficionats siguin el motiu que fa que no haguem aconseguit l’ascens a segona, sinó que la posició de l’equip es deu a altres factors: d’una banda al joc del propi equip en alguns partits i d’altra banda a l’arbitratge incorrecte!!! Posar anònim i redactar trobo que es dóna quan es tracta de buscar culpable!!! Merci a tothom, i gràcies pels ànims de cada partit!!

Nº 19

Anònim ha dit...

nº19= Grabi

Grabi

Anònim ha dit...

Quina super temporada que hem fet!!!La pròxima lliga pujarem directes a 2na sense fer promoció... que sinó a més d'un li saltarà el cor!!!

I ànims nois, que a la pretemporada el SUPPORTERS continuarem amb vosaltres i seguirem fins al final!!! :-)

I com han dit en algun comentari... la tercera va la vençuda!!

PD: s'hauria de fer alguna innovació en la música no?? jejeje (però res de música de TITANIC)

Anònim ha dit...

Nomes dir que aquest any gracies els jugadors he pugut disfrutar d'un bon futbol i d'un bon ambient que mai oblidare. L'any que be pujem fijo!
Anims les planes ens mareixiem pujar a 2ma!

Anònim ha dit...

A cada partit de la temporada he sentit com si fos a dintre el camp portant el numero 12 a l'esquena (igual que molts suposu) vivia els partits amb molts de nervis i molta euforia, suposu igual que els jugadors, i em va saber molt de greu que aquest partit s'acabes de la manera que es va acabar, i tot per culpa d'alguns que no van saber-se aguantar els nervis i van fer el que no podien fer saltar al camp. Vaig sentir-me impotent d'avant d'aquets actes i sobretot quan l'arbitre va xiular el final del partit, els ulls se'm van negar i les llagrimes em van saltar.pero el que em queda d'aquesta temprada es que em pogut disfrutar de molt bon futbol i tot gràcies a vosaltres jugadors, no us ensorreu, la temporada que ve ho aconseguirem!!!!

Visca les Planes!!!

Anònim ha dit...

soc jugador, feliçito els suporrters i tota la gent que ens ha vingut a veure, i també els mes radicals! força les planes!!! tots una pinya!

Anònim ha dit...

Només vull donar les gràcies per le temporada que heu fet ,felicitar a tots els jugadors, junta, seguidors etc..., i dirvos que estic totalment d´acord amb el primer comentari hi ha dos tipus d´aficionats.....NO potser que sempre surtin cuatre exaltats i tirin per terra l´imatge d´un club i una afició que es un deu.ANIMS I FINS EL SETEMBRE, HO ACONSEGUIREM .

Anònim ha dit...

Hola a tothom

No és moment de buscar excuses ni culpables, sinó que és moment per felicitar a tothom que ha fet possible aquesta gran temporada. Ha faltat molt poc, ens hem quedat a les portes de l'èxit, però estic convençut que si l'any que ve anem TOTS a una ho aconseguirem.
El més important és que remem tots a la mateixa direcció i no ens tirem pedres a la propia teulada. Junta, jugadors, supporters i tota l'afició busquem un mateix objectiu. Demostrem que les planes és un gran club, un club senyor, i deixem una bona imatge tan al camp com en aquest blog.
Finalment voldria donar les gràcies a l'afició pels ànims que ens van donar al final del partit, sortint del camp i de l'autocar, quan estàvem tots tan abatuts. Mai havia vist una afició tan volcada amb l'equip. I si una cosa es pot recriminar a l'equip no és falta de voluntat ni de ganes ni d'esforç, perquè d'això no en falta mai, sinó que hauria estat de justícia que reconeguéssim a l'afició tot el que ens han donat. Vosaltres sí que un mereixieu un passadís i un aplaudiment. Moltes gràcies a tots i fins aviat!

JR23

Anònim ha dit...

Be jo si repaso els comentaris de fa molts dies, veurem que ja ho vaig comentar que molts partits es perdent els multiples insults del public vers larvitar,(no vull dir que diumenge fox el cas,pero hi ha la possibilitat).En tot cas felicitar lequip i els seguidors,per la fantastica temporada que em passat,i esperar que la propera ens ho passem igual de be,"VISCA EL CLUB DE LES PLANES"

Anònim ha dit...

Be jo si repaso els comentaris de fa molts dies, veurem que ja ho vaig comentar que molts partits es perdent els multiples insults del public vers larvitar,(no vull dir que diumenge fox el cas,pero hi ha la possibilitat).En tot cas felicitar lequip i els seguidors,per la fantastica temporada que em passat,i esperar que la propera ens ho passem igual de be,"VISCA EL CLUB DE LES PLANES"

Anònim ha dit...

Be si repasseu els comentaris de fa molts dies, veureu que jo ja vaig comentar que molts partits es perdent, o no van massa be perquè (tampoc vull donar la culpa a la afició ull) algun aficionat amb els seus insults vers l’ arbitratge no ajuden gents, i es que hi ha insults molt forts que fan mal penso jo (es nomes una opinió) a ningú li agrada que l’insultin. Be dit això felicitar a l’equip que ens ha fet pesar una any collonut, i esperar que la propera temporada sigui igual amb l’ única diferencia que tinguem el premi final. FELICITATS NOIS “VISCA LES PLANES

Anònim ha dit...

sou patetics donant les culpes als vostres aficionats! penseu fredament lo k esteu diguent!!!
hi ha gent k perd els nervis abanç i altres k no els perden o sels aguanten! pero si vosaltres feu la vostra feina no teniu de patir als ultims moments de partit!!!
no es per crear mal rollo es nomes un apunt!

Anònim ha dit...

No entenc com encara hi ha gent que pensa amb jugadors que han cardat fora de Les Planes, i de ben segur que s'alegren que no hàgim pujat.Som els que som i punto.

Anònim ha dit...

Jo crec que no hi ha hagut sorti que l'any que ve pujarem segur.
penso que no és lògic que ara estiguem buscant culpables... tothom és necessari en un partit començant pels jugadors, entrenador, junta, aficionats tranquils, aficionats nerviosos... tothom.

Anònim ha dit...

Sense ganes de polemitzar, i ara que el futbol m'el miro des de fora, dir que teniu tota la raó del mon en el tema del baix nivell dels arbitratges, masa sovint fan avorrir el futbol. El problema es que amb això, només s'hi pensa quan perds. Jo, entre d'altres llocs, ho he viscut en primera persona com a visitant en el vostre camp.
D'altres coses que també fan avorrir el futbol, és veure amb la mentalitat en que hi assisteixen algunes persones, "aquí mates, o et maten". N'hem pa bé. A la llarga o a la curta aquestes actituts us restaran més que us sumaran.

Anònim ha dit...

Penso que ara no es el moment de fe retrets n'hi a jugadors que no hi son(que no crec que desitges que no pugessim, sino tot el contrari) ni aficionats, ni a jugadors, vem tenir mala sort i ja està, tota la temporada ens ha estat dificil guanya al camps dels equips capdeventers sino feu memoria...

Despres crec que també s'ha de felicitar al Porbou i al Lloret per aver assolit el seu objectiu, així que moltes felicitats els dos i que tingeu molta sort l'any que be.

I com no, agrai els jugadors, junta , radio les planes, a la gent del blog, els supportrs ect es a dir a tothom que ha fet un esforçs per engrescar-nos a questa aventura i animar com mai s'havia fet el nostre club.

Ara el que hem de fer es preperar-nos per l'any que be que serà igual o més dur que aquest però tindra un final dolç.

i siusplau prous anonims fen retrets!!!!Som tots aficionats i seguidors del matiex equip LES PLANES i hauirem de rema tots en la mateixa direcció!!!!

Vinga sort i fins la temporada que be!!

David Castells

Anònim ha dit...

despres de mirar tots els comentaris me decidit a escriure per primera vegada!que consti que no soc de les planes soc jugador d un equip del vostre grup!
i nomes puc treurem el barret em la gran temporada que eu fet!se que es emprenyat no pujar tinguento tant aprop pero queixes de que ni pot haver??tant jugadors com aficionats crec que eu fet una temporada excelent i poder abans de començar la temporada l haguesiu firmat tots..ja dic pude ehh.
no e vist cap mes club que tingui una aficio com la vostre tret d algun personatge k ja em penso ki poden ser,que gracies a tot aixo fa que surtis extramotivat al camp,ja firmaria jo tenir una aficio aixis orgullosos haurieu d estar!
jo crec que us mereixieu pujar pero el desti ho ha volgut aixi,i si jugueu igual estic segur que estareu a dalt.
serà tot un plaer tornar a jugar contra vosaltres,i ara a descansar fins l agost i dp a tope!

deixo el meu rollo que podria escriure aki 1 hora jeje vinga cuideuvos!

Anònim ha dit...

jo si soc jugador de les planes i vull agraïr al jugador que ha fet l'últim comentari les paraules que ha dedicat al nostre club i a la nostra afició. Sabem que l'afició que tenim no té preu i...puc assegurar que per ells lluitarem la temporada que vé per aconsseguir pujar a segona!
Gràcies!

Anònim ha dit...

que trist ke kulpeu als aficionats despres de que us hagin seguit!! teniu rao, a algun dells probablemen ni els hi va ni els hi be, pero la questio es que van esta alla duran tot el partit pasan nervis i desitjan que guanyessiu igual o mes ke alguns dels ke porten el numero dotze a lesquena.

Anònim ha dit...

BUENO VA NO US VARALLEU JA ESTA VE DE TUNTERIAS ELS JUGADOS AN FET EL QUE AN PUJUT TOTA LA TEMPORADA JA ESTA VE MALA SORT QUE I FAREM A SET UNA LLASTIMA CRIDA TANA PER TANT POC SOCI N 100 ALBERT BOSCH PONT

Anònim ha dit...

qui diu k no sentu els colors?
a casa som socis
he anat a molts partits a casa
alguns a fora
he animat l'equip
he disfrutat molt
sentu els colors!
vaig saltar el camp, i que?
i no tinc la samarreta amb el 12, pero que alguns no em vingin a dir que no sento els colors per que segurament els a sentu igual o mes que ells/es!
i felicito a tots els jugadors.
VISCA C.F.LES PLANES!
VISCA LES PLANES!
I VISCA CATALUNYA!

P.D.
he sentit a dir que en Mitus es retira?S'hi es aixi,tambe el felicitu personalment,perque a set segurament un dels millors porters que ha tingut mai Les Planes.

Anònim ha dit...

NO CORREU TANT, INFORMACIO D'ÚLTIMA HORA:
L'ARBIT VA POSAR A L'ACTA QUE FALTEN UNS 10 MINUTS MÉS EL TEMPS AFEGIT PER DISPUTAR. EL CLUB ESTA DISPOSAT A FER PRESSIO A LA FEDERACIO. MOLT PROBABLEMENT S'HAGI DE TORNAR ANAR A LLORET A SUAR SANG, A MORIR DURANT 15 MINUTS, 15 MINUTS QUE ENS PODEN DONAR L'ASCENS A SEGONA.TOT I AIXO ENCARA NO HI HA RES SEGUR, CAL ESPERAR NOTICIES.

Anònim ha dit...

Es veritat lo de l'ultim comentari??????????? no m'ho crec, a més la federació no crec que es vulgui mullar..Masses complicacions.Ojalà poguem anar a jugar aquests 15 minuts!Pero el partit a porta tancada,clarisim.Quan tingueu més notícies siusplau, digueu alguu!

Anònim ha dit...

sí ès veritat el que diu el comentari dels últims 10minuts. L'àrbitre del partit va posar a l'Anex a l'acta que es va suspendre el partit al minut 80 de joc amb el marcador de PB.Lloret 1 - CF.Les Planes 0 i que el joc s'ha de rependre amb una falta favorable a l'equip visitant a dos metres del lateral de l'àrea gran del PB.Lloret. L'àrbitre del partit ho especifica amb un dibuix d'es d'on s'ha d'efectuar el llençament de la falta. Ara falta per veure si el Comitè de Competició aprova que es jugui el temps que queda de partit. Des de la junta directiva es faran els possibles perquè poguem tornar a Lloret a jugar els 10min que queden de partit i buscar el gol que ens permeti pujar a segona regional.
Ja informaré del que pugui passar.

Personalment crec que no ens hem de fer il.lusions, l'àrbitre va apuntar a l'acte el que havia d'apuntar. Va suspendre el partit en el minut 80 i si continua el joc, s'haura de rependre en "tal" punt. Crec que serà la Federació qui decidirà si es dona el partit per finalitzat o s'han de jugar els deu minuts que resten.
Espero i dessitjo que ens deixin acabar el partit. Només sòn deu minuts però....qui no vol lluitar? Ho donarem tot per vosaltres!!!

Anònim ha dit...

Ara s'hauria d'estar content amb la temporada i pensar que l'any que ve pot anar millor.

Crec que no s'han de buscar culpables, ni fer comentaris fora de lloc (ja que molta gent diu el que pensa pq és anònim).

Aquest blog existeix per recolzar el C.F les Planes, informar sobre els partits i compartir opinions, però no per jutjar a la gent ni per buscar coses allà on no són.

Es juga per hobby, es disfruta, i si es pot buscar una satisfació com pujar a 2a millor que millor, però el principal és viure els moments que vivim i disfrutar com ho fem!

VISCA LES PLANES!

Anònim ha dit...

mentre hi ha vida hi ha esperança!
esperem que la federació ens permeti disputar aquests minuts...

Anònim ha dit...

mentre hi ha vida hi ha esperança!
esperem que la federació ens permeti disputar aquests minuts...

Anònim ha dit...

AMEN!

Anònim ha dit...

que déu ens escolti

Anònim ha dit...

La Federació ha donat el partit per acabat

Anònim ha dit...

han donat el PARTIT PER ACABAT?? perillòs perqué la federació forma un precedent... ja sabrem que tindrem que fer si un altre any ens hi juguem l´ultim partit al ser o no ser.. federació llastimosa com els arbitres! fan que al camp de futbol sigui un combat de boxe a vegades en comptes de saber arbitrar millor!! que els sancionin tambe!

Anònim ha dit...

LA FEDERACIÓ ENS HA DE DEIXAR JUGAR,NO SON 10 MINUTS+1 DESCOMPTE Q NO SIGNIFIQUIN RES.SI A VEGADES ES FAN JUGAR 5 MINUTS SENSE Q HI VAGI RES PER CAP DELS 2 EQUIPS,ARA,QUE HI VA L'ASCENS,ENS HAN DE DEIXAR JUGAR OBLIGATORIAMENT.SI NO ENS DEIXEN JUGAR,BOICOT A LA FEDERACIÓ,I BOICOT MOLT EN SERIO!!AMB 10 MINUTS+EL DESCOMPTE PODEM FER UN GOL I PUJAR A 2ª.

Anònim ha dit...

FEDERACIO FILLS DE PUTA,BOICOT JA,BOICOT EN SERIO,FEM ALGO!!!

Anònim ha dit...

Aixequeu follon allà on aneu i encara voleu que us tornin deixar jugar? au va home!
Boicot? què fareu? us plantareu per jugar el primer partit de lliga? no digueu tonteries els partits es guanyen el camp i si no sou a segona és per que hi han hagut altres equips millors que vosaltres i ja està, l'any que ve a tornar-ho intentar, quin remei!

Anònim ha dit...

portbou!jo crec k amb 5 minuts teniu temps de fer 5 gols!!!!!!!! axo .................si laficio no surt al camp clar!! vau tenir 80 minuts per fer algun gol i no vau poder i ara amb 5 el voleu fer! va home!!! ara no ploreu!!! mireu endevant i torneu a fer una bona temporada i ja esta!no buskeu culpables ni critikeu al vostres tothom pot perdre els nervis!!!

Anònim ha dit...

No soc de cap equip en concret peró aquest any us he vist a alguns camps perqué vaig a veure futbol i si voleu pujar de categoria el primer que heu de fer es "foc nou" desde l'entrenador, algún jugador i els "aficionats" que entre tots feu un coktel que la majoría d'equips i seguidors contraris parlan bastant malement de vosaltres i del vostre club i aixó us fa molt mal ja que segur que també teniu gent bona.
En fí feu el que vulgueu peró jo al vostre lloc canviaría d'actitud radicalment i amb gent nova positiva i no tant agresiva dins i fora el camp.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb l'últim post.
En els darrers anys, he sentit a parlar més de la vostra duresa, que no del vostre bon joc.

Anònim ha dit...

tranquil! tot canviará a partir d'ara!

Tiki-Taka a Les PLanes.

Anònim ha dit...

no sé qui ets! pro jo no crec que tothom parli malament de les planes per l'afició. crec que a molts clubs els agradaria tenir una afició com la d'aquest poble. agressivitat??? has visitat pocs partits de les planes, només hi ha gent entregada amb el poble i amb el nostre club.

Anònim ha dit...

Prou tonteries!
Els aficionats i seguidors super fidels de les planes "SENSE SAMARRETA VERMELLA" som nascuts aquí, sentim els colors com ningú, i menys algu de fora! ningú ens ha de dir el que hem de fer quan anem a animar el nostre equip, el nostre poble i el nostre club. Per tant, teniu prou feina aquests que us dediqueu a criticar els RADICALS?
Només saltem al camp, quan algun jugador local és agredit per algun pallasso.

Anònim ha dit...

estic amb tu hin ha molt pallaso i gent sese feina

Anònim ha dit...

Duresa?¿?¿ Em sembla que no et deus moure gaire pels camps de futbol.... amb tots els respectes!!!
Hi han hagut partits de tot, la majoria sense cap incident... en exepcio d'algun partidet... com en la majoria d'equips!!
Però si et refereixen a Duresa com un equip entregat, que va per totes, amb bon joc i amb una aficio "impressionant" tens tota la RAO!!!

Bueno quan es fagi la pretemporada ja ens avisareu eh???!!!!!

Anònim ha dit...

Hola family!

La veritat és que no estic amb gaires ganes d'escriure, encara segueixo donant voltes a la situació viscuda el diumenge i em costa moltíssim d'assimilar; però vist alguns comentaris que he llegit m'he decidit a escriure 4 coses.

Primer de tot, com no podia ser de cap altra manera, haig de començar per agraïr a tots els que es van desplaçar diumenge a Lloretti, els ànims que vam rebre durant el partit i SOBRETOT sortint dels vestidors i en arribar a Can Llens amb el bus no es poden pagar i no els cambiaria per a res del món.
Siguem millors o pitjors jugadors, millors o pitjors aficionats, el que sí soms és un grup de persones units per a un mateix objectiu: disfrutar del futbol, tirar endavant un club que té tot un poble al darrera i passar moments bons i dolents (aquests segons intentar que siguin els menys possibles) però que amb l'afició que tenim al darrera almenys segur que seran inoblidables.
Només per ells, pq ho viuen com un més de l'equip, al setembre toca tornar a donar-ho tot per a aconseguir l'objectiu que aquesta temporada se'ns ha resistit. I és que quan et jugues el futur a cara i creu poden passar aquestes coses (un putu rebot i adéu a tota una gran temporada)

Responent a alguns comentaris que he llegit, m'ha fet molta ràbia un que deia que si no haviem marcat amb 80 min voliem marcar amb 10? Aquest anònim demostra que de futbol a la seva vida ben poc, sinó 2 exemples que la majoria recordarà:
Final de la champions Liverpool-Milan, el Milan guanyava 0-3 al descans i la va perdre; i més exagerat la que el 1999 el Manchester va guanyar en el temps de descompte contra el Bayern. No dic que nosaltres obtinguessim el mateix premi, però amb 10 min i una falta a la frontal de l'àrea a favor hi havia la suficient esperança com per tornar cap a Lloretti.

Un altre comentari fa referència a la duresa del nostre joc...no entenc a què vé aquest comentari, si a l'equip precisament el que ens falta és algun jugador que durant els partits "rasqui" una mica. Potser sí que no s'ha fet molt bon futbol, nosaltres almenys ho hem intentat, però si del nostre futbol en dieu que ès agressiu, ANEU A JUGAR A BARRIADES DE BARCELONA i veureu com les gasten!!!
Mare de Déu, abans de llenguejar tant i sense donar la cara, volteu una mica de món!!

Pel que fa als "radicals" crec que tothom en un moment determinat pot perdre els nervis, però s'haurien d'intentar evitar aquestes situacions ja que el perjudicat en aquest cas és el club i la imatge que dóna arreu.
És cert que dins l'area hi van haver agressions de jugadors del Lloret cap a nosaltres, habitual en jugades i partits d'aquesta trascendència, però de cops de puny tothom sap fotren i sóc del parer que per això ja hi ha altres esports; segur que si els hi haguéssim fotut 3 gols els hauria fet més mal que qualsevol agressió!!

Abans d'acabar vull tornar a donar gràcies a l'afició, pq per moltes vegades que ho faci mai serà suficient!! I és que si en alguns moments es necessita que algú et faci costat, és quan estàs totalment enfonsat, i diumenge vosaltres hi vau ser.
SOUS DE PUTA MARE!!!

Ara a recuperar-me de la lesió d'una puta vegada i poder estar a tope al setembre.
Ens veiem família! Ànims a tots els que el diumenge varem tornar de Lloretti amb una gran decepció.

qsi(nº8)

Anònim ha dit...

nomes em faltava llegir axo!!!
osigui testas comparant amb un manchester o un liverpol?¿?¿?!jejej
tu segur k tens de ser un Galactic!

Anònim ha dit...

Que curt arribes a ser!! No és una comparació, sinó un exemple de situacions en què s'han resolt partits en els últims minuts!

Anònim ha dit...

Veig que hi ha gent que els costa molt d'entendre les coses,en posaré un altre:
les preses al seu camp ens va empatar al minut 97!!! Em semblava que els altres exemples tothom els recordaria, només era per demostrar que podia haver-hi esperances, però hi ha gent amb tant poc nivell que ho entén com vol...en fi!
Aquelles ganes de tocar els cullons òstia, gent així són els que fan aburrir el futbol!

qsi(nº8)

Anònim ha dit...

No era el 97......era el minut 93, peró es igual....I al vostre camp a la primera volta quans vàreu quedar amb Les Preses? es que no ho recordo.....

Anònim ha dit...

de 23 0 24 fixes que tenim a les planes amb jugadors, la meitat hem estat a l´olot, allà si que anavem a jugar per camps de barcelona i de lleida que anaven o eren molt agressius! em fa gràcia algun comentari que he llegit, ja que es nota que persones que juguen a futbol no han voltat gaire,, només per la garrotxa veig... vull donar les gràcies a l´afició perque en molts partits ens hem sentit molt recolzats tot i que hem patit alguna derrota dolorosa! ahh també tinc moltes ganes de tornar a jugar a futbol desprès de la rebuda que vam tenir quan vam baixar de l´autocar en tornar de lloret! pell de gallina! gràcies a la afició, la gent de ràdio les planes i en fi.. tota aquella gent que li agrada el futbol i que ha patit per nosaltres!
aquest dimarts em van operar, i ara comptar uns 6 o 7 mesos(gener)

una abrazada a la gent del blog!

camisa 24, pel gener me la posaré!

Anònim ha dit...

Edu espero que et recuperis ben aviat. tenim ganes de veuret al camp!

Anònim ha dit...

Hola bona tarda!!Nomes volia donar les gràcies per aquest any haber pogut estar en un equip tant genial com les planes..mai havia viscut una expèriencia aixi tant amb l'afició i els companys d'equip que tingut.No hi ha hagut sort de pujar pero bueno l'any que be amb els jugadors que hi ha de ben segur que es fara.

Jo soc l'Àlex el numero 18,estic una mica trist perque no he tingut gaires minuts per jugar i no he pogut demostrar si soc vàlid per aquest equip o no pero us ben asseguro que si l'any que be continuo m'esforçare al màxim per poder sentirme important al equip i poder ajudar-lo a tot el que pugui.
Gràcies a totom i anims.

Bon estiu

Anònim ha dit...

bones, bé, desde el racó de can llens vull dir ke l'afició radical no es mereix aquests comentaris i si els gallines que escriuen akestes vejenades són tan grans per criticar que ens ho diguin a la puta cara!!!!!!!
EL NOSTRE CLUB ÉS EL MILLOR QUE HI HA, TENIM ELS MILLORS JUGADORS (com a jugadors i com a persones), TENIM UNA AFICIÓ (en general) QUE NO TÉ CAP MÉS EQUIP, TENIM ANIMS PER DONAR I VENDRE, TENIM SENTIMENTS PER REGALAR AL NOSTRE POBLE, TENIM UN ESPERIT REBEL I SALVATGE QUE NO ENS TREURÀ NINGÚ!!!!
OLÉ LES PLANES
OLÉ L'AFICIÓ RADICAL
OLÉ EL FUTBOL
OLÉ ELS MORENOS
OLÉ ELS JUGADORS

en fi, tots som diferents, pero jo creia que erem una pinya junts...
M'EQUIVOCAVA!!! aqui hi ha un grupet de gent que es pensa que són l'afició bona i que amb ells ja ni ha prou....
DONCS NOOOOOOOOOO!!!!!!
com més serem més riurem
a la vida, si no trepitges et trepitgen....

com a últim comentari i repetint el que ja he dit, deixem que les coses caiguin pel seu propi pes, ens veiem les cares a can llens que ja sabem kines son les boquetes que parlen amb nom anonim i que no tenen cap més feina que culpar-nos.
KE US AGUANTI LES CULLUNADES LA VOSTRA MARE!!!!

FIRMAT: JESSI

Anònim ha dit...

DESPRÉS DE MOLT AVERIGUAR UNS QUANTS AFICIONATS HEM DESCOBERT QUI ÉS LA PERSONA QUE SIGNA AMB M.F, I RESPECTE ALS SEUS COMENTARIS SI PASSA VERGONYA ALS PARTITS QUE NO VINGUI, PQ NO CREC QUE UNA PERSONA DE FORA SENTI ELS COLORS DE LA MATEIXA MANERA QUE ALGU DE CASA...
VAIA TELA VAIA TELA, VENEN DE FORA I VOLEN CARDAR A LA GENT DE CASA!
VISCA L'AFICIÓ RADICAL
VISCA ELS JUGADORS
VISCA EL CLUB
I VISCA LA GENT QUE DONA LA CARA (NO COM VOSALTRES)
VISCA EN GRABI I ELS EDUS, QUE HAN APOIAT A L'AFICIÓ TAN ENTREGADA QUE TENEN, pq aki tots som iguals!!!!!!

Anònim ha dit...

HOLA NOIS... A PART DE LO QUE HA PASSAT HEM DE TENIR EL CAP BEN ALT. HEM ARRIBAT FINS AQUI AMB MOLT D'ORGULL PER PART DELS SUPORTERS QUE US HAN DONAT EL SEU SUPORT SEMPRE I EN CADA PARTIT. VULL L'ANY QUE VE DISFRUTAR TANT COM AQUEST ANY AMB EL FUTBOL,.... HEU FET UNA GRAN TEMPORADA I US MEREXEU TOT I MOLT MES: SOUS UNS CARCS... ELS VERTADERS SUPORTERS ES VEU QUI SON I S'HA DE APOIAR SEMPRE PASSI LO AU PASSI... DESDE AQUI US DONC MOLTA FORÇA I L'ANY QUE VE SEREM ELS MILLORS...FORÇA LES PLANES

P.D: CUSI TINC LA TEVA GORRA

Anònim ha dit...

Nois tenim un equipàs i una gran afició,ho tenim tot!!l'any que be no es pot escapar!! Molts equips voldrien tenir l'afició que tenim!!som una pinya, jugadors i afició tots tenim el mateix objectiu: 2ªRegional!!! Ho aconseguirem!

Visca Les Planes!!!

Ivan nº10

Anònim ha dit...

Nanus...

Veig que el bloc està bastant calentet... tampoc es tracta que ens enfadem no ara...

Bé, m'agradaria fer una valoració global de la temporada.... i dir que és de les millors temporades que he viscut com a jugador (i ja en son unes quantes). Sé que es comenta que no fèiem un bon joc, i que érem bastant durs... m'agradaria veure partits de 3a regional amb tan bon joc, tan control de partit, tantes ocasions i tanta intensitat com els que hem viscut aquest any. Mirat fredament, només hi ha hagut dos partits en què no hem estat a l'altura pel meu gust, a casa amb les Preses i sobretot el de lloret. No vam saber encarar bé el partit i ens va faltar una mica de sort. Però bé, el futbol ja les té aquestes coses, i hem d'aprendre dels errors i esperar que l'any que ve tornem a tenir aquesta oportunitat.

A l'afició moltes gràcies... A tota , perquè és important que l'any que ve hi siguem tots allà. No ens hem de posar a discutir sobre coses passades, a vegades els ànims ens superen i no es pot fer res per evitar-ho, això sí, deixant la violència a part, que no s'ha de permetre.

S'ha de dir que m'heu fet posar els pèls de punta aquest final de temporada, i s'ha d'agrair ja que les forces començaven a faltar.... però amb la vostra empenta ens hem quedat a un pas d'aconseguir-ho.

I l'any que ve tornar-hi. Crec que estarem per davant els altres. tenim un equip de segona, una afició que molts "grans equips" de la comarca voldrien tenir, i un nom, que ens hem guanyat a pols i que hem de mantenir allà dalt.

Després del rollu, gràcies altra vegada.

Isaac

Anònim ha dit...

Jo no sóc de les Planes i jo mai sentiré els colors com vosaltres ni molt menys. Jo no vull cardar fora a ningú d'enlloc, no us equivoqueu! A mi em va saber molt de greu el que va passar el diumenge pels jugadors, pq ells es mereixien acabar el partit. No se si vau veure com van sortir del camp!!I no us equivoqueu TOTS ELS DE LES PLANES SOU UNA PINYA els radicals i els no radicals, jo no m'incloc pq com molt bé digueu, no puc sentir els colors de les planes pq no sóc d'aquí! A mi només m'importa per les persones que i juguen, pq ells SÓN UNS CRAKS!!Em sap molt greu tot aquest mal rotllo. Només dir-vos que el meu xicot també va entrar al camp!No m'agrada la polèmica i ser que em vaig equivocar escrivint el que vaig escriure!Va ser l'emprenyada del moment, ara per mi tot això ja forma part del passat! Hem de mirar endavant pel bé del VOSTRE CLUB!!

M.F.

Anònim ha dit...

Nois,

SOM TOTS DE LES PLANES, ANIMEM TOTS A LES PLANES, DEFENSEM TOTS A LES PLANES,... SOM UN BLOC TOTS JUNTS. NO EL DESTRUIM. INTETEM FER-L'HO MES FORT I ACONSEGUIR DONAR EL MAXIM SUPORT ALS CRACKS QUE JUGUEN DINS EL CAMP.

No seprarem a la gent per si son mes nerviosos o menos, som tots NYERROS.

El setembre anims, i tots junts tornarem a demostrar que volem el millor per l'equip del nostre poble.

Jordi Garriga Sala

Anònim ha dit...

Hola!
Vull fer un petit incís, després del sopar de despedida d'ahir.

S'ha acabat la temporada, i ara toca fer balanç de com han anat les coses.
Hi ha alguns comentaris que m'han fet gràcia, respecte q som un equip "dur", marrullerus, q tenim mala fama... No ho sé, però crec que són etiquetes que no ens corresponen gaire. Espero que l'any que ve l'etiqueta sigui d'equip que vol jugar a futbol el millor que sap, sense voler fer mal a ningú. És clar q a vegades has d'anar fort, has d'anar al xoc, o has de fer una falta. Però això no significa que siguem bruts.

En partits determinats es poden perdre els nervis, però això no significa que sempre passi.

I vull comentar un altre punt. Jo no soc de les Planes, però no crec que això signifiqui que no sento els colors. Mai havia estat tant nerviós per jugar partits com ho he estat aquí. I no nerviós per por, sino per voler fer les coses bé i demostrar a l'afició q els seus ànims no són en va.
I respecte a l'afició... crec que tothom pot perdre els nervis i la compostura, i que el que s'ha de valorar és tots els esforços q han fet, individualment i com a col·lectiu.

A part, només volia felicitar a radio les Planes i a la gent del blog, per l'enorme treball q han fet durant tota la temporada, i que esperem q segueixi la temporada vinent i moltes més!

Un pto a tots i bon estiu!

gerard (nº5)

Anònim ha dit...

Hola gent!! Soc l`Àlex el numero de 18 i nomes us volia dir que gracies per aquesta temporada per poder estar en un equip com el vostre.Em despedeixo perque l'any que be ja no jugare amb vosaltres pero sapigueu que teniu un altre aficionat mes al vostre equip i us desitjo de tot cor que l'any que be pujeu a segona i no en dubtu pas perque sou un equipàs.E conegut una gent de putisima mare i men vaig content pero a la vegada trist...Pero l'any que be us anire seguint per poc que pugui
Gràcies a tots per haberme donat una oportunitat..Gràcies equip i gràcies afició per tot.

FINS AVIAT!!!! i mai us oblidare
Sou COLLONUTS!!!

Àlex M.

Anònim ha dit...

ALEX(NUM.18)QUE TINGUIS SORT EN TOT.TU TB ETS UN CRACK,DVRITAT,HAS DEMOSTRAT SER UNA GRAN PERSONA I UN TIU SUPER RESPONSABLE PQ NO HAS FALLAT MAI I HAS AGUANTAT EL COMPROMIS AMB LES PLANES TOT I JUGAR POC.GRACIES!!UNA ABRAÇADA.

Anònim ha dit...

Nomes un encís,
es igual d'on sigui la gent, tothom pot sentir els colors sigui o no del poble perque una cosa esta clara, molta gent es del BARÇA i molts no viuen a Barcelona..



VISCA LA GENT
I VISCA LA MARE QUE ENS HA PARIT A TOTS.

Anònim ha dit...

AL LORO!

QUE NO ESTAMOS TAN MAL!!

QUE HAY GENTE QUE DICE QUE SON DE LAS PLANAS Y NO LO SON!!

SOLO QUIEREN HACER DAÑO!

QUE ME LOS ESTAN ENBAUCANDO!!

AL LORO!


J.LAPORTA


AL LORO!!

Anònim ha dit...

Continuen tots els jugadors l'any que ve? s'han fet alguns fixatges? a quins equips van les possibles baixes?

Sort i a fer un altre equip competitiu

Anònim ha dit...

Soc germana d'un jugador i he flipat amb mes d'un comentari pero menu tot es bo per pasar l'estona..

apa molta sort per la proxima temporada...

CARPE DIEM

Jo soc el Nº7 jejeje

Anònim ha dit...

Baixes: Isac,Liverpool, Edu Hidalgo, Manchester United,Ivan,Milan,Alex Juve,Romi,Getafe,Cusi,madrid(parella amb en Pepe de centrals,brutal!,Albert Barret,Lazio,Lardu,villareal,i estem amb negociacions amb l'Auguet..varios equips han presentat ofertes.El Mister se'n va a la Roma,Catenacciooo en estat pur!

Bon estiuu geeent!

Anònim ha dit...

altes: Alves

Anònim ha dit...

Primer de tot, Cusi ( Qsi com tu escrius) per no tenir ganes d'escriure deu nido quin rollo...

Ara no us podeu pas queixar de que si els dels altres equips salten al camp, quan vosaltres no pareu i neu fent temporada si, temporada tambe. Si us portessiu mes be i no fosiu tan dolents ja serieu a segona pero nois... neu daprendre del sant joan les fonts, que sembla k sempre estara a tercera i sempre a segona, vosaltres feu linversa!

Va anims i cuideu la gespa del camp que fa molta calo i sa de regar!

Visca el Galatasaray i el manchester!

Lletjos!

Anònim ha dit...

Pqe sou tan burros els de Montagut?sou tan inutils que no sabeu fer un blog? no entreu aquest!

Montagut-->Pallasos

Anònim ha dit...

Ah i per cert: Vosaltres sou molt guapus eh, molt molt! pero molt! vaya calamars esteu fets!

Anònim ha dit...

ALINIAÇIO TEMP. 07/08:
(equip de gala)

petecons - salinas - messi

pirlo -di stefano

toure yaya

manel - jonny - pepe - marxabe

ton de pla boscas


coach: pep guardiola

siga saga siga saga siga saga siga?

eh!!! es um toc d'humor nomes!

Anònim ha dit...

mmm... calamars, ojala fosin a la romana, com magraden!!!

Va no ploreu i a tercera i teniu sort que no hi ha cuarta.

PD: en manel m'agrada mes que jugui a lesquerra per fer la diagonal!

Salut!

Anònim ha dit...

Pero que us penseu, que sempre que algú us parla de la gespa ja són els del Montagut o que???
"D'amics" en teniu per tots els camps.

Vinga a kuidar-se!!

Anònim ha dit...

Tu feste el despistat...
prepreuvos per lany que be

Anònim ha dit...

soc jugador del montagut numero 15 i nestik segur k del nostre ekip no opina ningu pk axis hu vam decidir!!! ara hu tindria molt facil posar-me a la vostra altura i començar una altre baralla pero no val la pena!!! en nom del montagut hus dessitjem molta sort per la temporada vinent!!!

Anònim ha dit...

Waterpolistes ja teniu equip per l'any que ve??

jajajajajaja

Anònim ha dit...

cap de suro, ja tens dignitat per l'any que ve?

Anònim ha dit...

en ke sa convertit aket blog?
em pensava ke era x dona anims a l'equip i resulta ke hi ha 4 pallasos ke es dediken a acollonarse els uns als altres.....

ke trist n??

Anònim ha dit...

Per reconduir-lo s'hauria d'estar registrat per fer un comentari i res d'anònims...

Anònim ha dit...

que us sembla els canvis que han fet al grup??han entrat ripoll b i vilallonga i han marxat:llado,sant miquel i serinyà

Anònim ha dit...

equips que marxen:

LES PRESES (ASCENS)
BESCANO B
SANT MIQUEL DE CAMPMAJOR
SERINYÀ
LLADO

equips nous:

RIPOLL B
VILALLONGA DE TER
AMER B

Per tan marxen 5 equips i en venen 3 de nous, la lliga passarà de 18 a 16 equips i començarà el 28 de setembre 2 setmanes més tard que l'any passat. També variarà el sistema d'ascens ja que els segons no faran promoció i només pujaran els 6 campions dels 6 grups de tercera de Girona i el millor segon de tots els grups.

Anònim ha dit...

Gent, feia dies que no veia el blog i he pensat en entrar un moment veiam si hi havia alguna cosa d'interès. Pel que veig però, aixó s'ha convertit en un blog on tots ens estem dedicant més a insultar i a provocar a la gent dels altres equips intentant crear mal ambient. Ha desaparegut aquell blog net, entretingut, divertit i on s'hi podia parlar de futbol que era el que a tots ens interessava quan es va decidir de crear-lo.
Per tant, espero que tots els seguidors de Les Planes i de qualsevol equip que han passat per aquí en algun moment, reflexionem i pensem de veritat si aixó, un desprestigi constant cap als nostres adversaris ès el que volem en aquestes pàgines on sempre ens hi hem pogut informar, conversar, passar bons moments en les victòries i ajudar-nos en les derrotes.
A mi, personalment, s'em estan passant les ganes d'entrar en un blog que havia seguit dia a dia.

Recuperem-lo!!!

Anònim ha dit...

M'AGRADARIA SABER LA PLANTILLA DE LA TEMPORADA 2008/2009.QUE FORT,ANY 2009 JA...

Anònim ha dit...

De moment no se sap la plantilla de lany que ve pero si el camp on jugarem, la piscina municipal!

Anònim ha dit...

el que ha escrit lultim comentari es un fill de puta

Anònim ha dit...

Carai com i van

Anònim ha dit...

on hu heu pogut mirara axo dels ekips k venen o senvan???

Anònim ha dit...

al diari el 9 esportiu hi sortia l'altre dia...
vols que t'ho retalli? xDD

Anònim ha dit...

si sisplau

tic-tac ha dit...

VISCA EN BENET

MILTON ha dit...

JEJEJE DEMÁ M'EN VAIG CA PA PORTUGAL...PERÒ TRANQUILES QUE JA TORNARE....




VISCA LES PLANES

VISCA ELS SUPPORTERS

FIS ARA EQUIPAX

ASS:MILTON

Rodamon ha dit...

Fora vegonyes, fora ràbies i endavant! Els rodamons us recolzen desde... Bolivia!