6 d’octubre del 2008

La Crònica

ATLÈTIC OLOT 2 – LES PLANES 2.

IL·LUSIONS INTACTES.

Si senyors. Il·lusions intactes. Perquè en tot moment es va creure en l’equip. Perquè es va jugar amb 9 tota la segona part. Perquè es va tenir l’Atlètic Olot contra les cordes, i perquè, tot i l’arbitratge, es va treure un empat. Empat injust al camp de l’Atlètic Olot, un equip que tot i jugar amb un més durant 50 minuts, va ser incapaç de controlar en cap moment el partit al seu propi camp. L’enfrontament va començar amb un penal inventat pel col·legiat Oscar Trigo, patètic durant tot el partit, que va significar l’1 a 0 pels olotins. A partir d’aquí, qui havia d’impartir justícia es va dedicar a ensenyar targetes i a xiular jugades que indignaven els dos conjunts que estaven intentant jugar a futbol, tot i els despropòsits d’un àrbitre que sens dubte és del pitjor que s’ha vist últimament a tercera. Les Planes va quedar amb deu homes per l’expulsió amb vermella directa de Tito i més tard, al 40 de la primera, vèiem com l’àrbitre també expulsava Edu Hidalgo ensenyant-li la segona groga. Durant tota la primera part, no gaire res, anades i vingudes sobre un terreny de joc impracticable i dur, on la pilota només fa que botar i aixecar pols. A la segona, semblava que fos les Planes qui jugava amb un home més al terreny de joc. La fe d’aquest equip, els seus jugadors i l’afició van fer que es remuntés un partit agònic a base de força i bon joc. Un gol d’Àlex Hidalgo a la sortida d’un còrner i un altre d’Ivan que havia substituït Isaac, van capgirar el marcador davant l’estorament dels locals que no es podien creure com s’havien deixat remuntar el matx. La defensa de les Planes, impecable durant tot el partit, va cometre un error de marcatge i a la sortida d’un còrner, entre rebots, pals, empentes i apretades, la pilota es va colar a la porteria defensada per Quim Jiménez. 2 a 2 i cap a casa. De totes maneres, tot i la mala sort i jugant amb 9 des del 40 de la primera part, el públic planenc marxava del camp amb la satisfacció d’haver vist com aquest equip aquest any no s’ensorra quan les coses es posen complicades, sinó que esdevé encara més perillós. Males notícies per a Carles Hortelano que segons el que decideixi el comitè, no podrà comptar amb Tito per al pròxim partit. I pel què fa al punt aconseguit amb l’empat, suma com l’or, si tenim en compte que en aquest camp tan difícil de jugar al futbol, poca cosa pots anar a pescar. Pròxim rival, el St. Pere M. a casa. I a casa no es poden escapar els punts. Ànims equip, aquest any serà dur. Àrbitres i clubs no simpatitzen massa amb nosaltres. Però ja hi estem acostumats. Sempre ens quedarà el bon futbol per seguir lluitant. Som-hi!