25 de febrer del 2008

La Crònica d'en Salva

LES PLANES 3 – OSOR 0.

PUR TRÀMIT.

No hi ha color. Les Planes a casa no té rival i dissabte es va tornar a demostrar davant del fluixíssim conjunt de l’Osor. Dos xuts entre els tres pals durant tot el partit és el resum del vagatge ofenssiu de l’equip selvatà que al minut 8 de partit ja perdia 2 a 0. Semblava que hi hauria golejada però no va ser així. Tot i l’avantage que va agafar les Planes a les primeres de canvi, el marcador només es va moure una sola vegada més durant tot el partit que va tenir estones d’autèntic avorriment. Les planes afrontava el partit amb unes quantes baixes. Morales pendent d’una ressonància després de la lesió al camp de les Preses i Ivan amb un trencament de fibres durant un entrenament, van aparèixer al camp caminant amb l’ajuda de les crosses. I també Romero a Barcelona cursant un màster. Tot i aquests entrebancs, Adrià obria el marcador només començar el partit amb una gran rematada de cap després d’una centrada del debutant Àlex Hidalgo. Al minut 8, Edu Hidalgo marcava el segon en transformar un penal i tot feia preveure que la tarda acabaria en golejada. Les Planes però, es va relaxar i l’Osor era incapaç de trenar cap jugada perillosa. Amb tot això el partit es va fer llarg i pesat. A la segona part, Auguet substituïa Àlex Hidalgo que havia tingut alguna que altra picabaralla amb la defensa de l’Osor. Precisament Auguet va ser l’autor del 3 a 0. Un gran gol que pujava al marcador després d’una badada de la defensa selvatana que aprofitava Edu Hidalgo per centrar sense que s’hagués colocat la tanca defenssiva. Auguet rematava impecablement la centrada fent pujar el 3 a 0 al marcador. Més tard el mateix Auguet seria substituït en ressentir-se de la seva lesió. I fins al final res més, partit de tràmit amb alguna que altra entrada fora de to del dorsal número 6 de l’Osor que demostra clarament que el futbol no és el seu fort. El que dèiem, partit de tràmit que permet a Les Planes seguir líder de la categoria per molt que els pesi als seguidors de les Preses.

EQUIP D’ESPORTS DE RÀDIO LES PLANES (S.Llorà)