4 de febrer del 2008

TRES PUNTS I PRESSIÓ

Quatre de la tarda al camp del Joventut Sant Pere Màrtir. Un temps entervolit, un terreny de joc en mal estat i un equip que teòricament no havia de presentar problemes esperaven a Les Planes en el seu intent de retallar distàncies i posar més pressió als equips capdavanters i acostar-se així al lideratge.

El partit començava amb algunes imprecisions per part dels dos equips. Pilotes penjades, faltes contínues i un àrbitre poc disposat a deixar el protagonisme pels jugadors van fer que durant els primers minuts es pogués preveure un partit poc vistós. Poc temps va passar però fins que Les Planes va inaugurar el marcador; un mal refús del porter local, que va deixar la pilota morta a la frontal de l’àrea gran, va permetre que Ivan, amb una gran vaselina fes pujar el primer gol al marcador. Era el minut 15 de partit i, sense temps per reaccionar, als de casa se’ls posaven les coses pràcticament impossibles després de que en un córner rematat entre Romero i Morales sortís la pilota rebotada, toqués en un defensa local i es desviés fins al fons de la porteria convertint en el segon gol una jugada poc afortunada pels olotins. Amb el 0-2 al marcador Les Planes va oferir els millors minuts del partit posant la pilota a terra amb criteri i trenant algunes jugades que preveien que tard o d’hora podien caure més gols. I va ser més aviat que tard quan Isaac es va aprofitar d’una mala sortida del porter Joan Pau i, en el minut 30 va fer pujar el zero a tres que deixava el partit sentenciat. Poc o res havia passat sobre el terreny de joc, Les Planes ja tenia la feina feta i els tres punts al sac.

La segona part va començar amb menys intensitat, el partit estava resolt i poques coses a ressaltar d’uns 45 minuts que es van fer llargs pels dos equips. Passava el temps lentament i l’afició nyerra s’il·lusionava amb l’empat momentani entre el Maià i el Montagut que podia deixar a Les Planes líder provisional de la categoria. Dos arribades a l’àrea local sense perill i un joc trebat al mig del camp van acabar amb un partit avorrit que deixava a Les Planes amb 41 punts en el primer lloc de la classificació a l’espera del resultat del diumenge entre Les Preses i el Sant Esteve.

S’ha començat la segona volta sumant un sis de sis. S’havia dit que no es podia fallar a casa amb el Sant Privat i es va guanyar, que s’havia de guanyar SI o SI a Sant Pere Màrtir i es van sumar els tres punts, ara ens queda La Canya, un equip en hores baixes que no pot sortir de Les Planes puntuant. Després de la Canya parlarem de les Preses, un partit on no es decidirà el campió però sí pot donar alguna pista del paper que tindrà cada un en aquesta lliga. Fins llavors, tots amb Les Planes i a guanyar. Amb l’equip motivat i l’afició volcada serem més forts!