31 de març del 2008

La Crònica d'en Salva

LES PLANES 2 – MAIÀ 0.

QÜESTIÓ DE GERMANS.

Horari poc habitual el que va proposar l’equip de les Planes per jugar el partit de la 26ena jornada de lliga a tercera regional. Eren les 8 del vespre però l’afició no va fallar, malgrat que a la mateixa hora feien el Barça. La gent ja intuïa que, després dels últims resultats, motiva més un partit de tercera regional on jugadors i afició senten els colors, que un partit de primera on l’únic color que importa és el dels bitllets. Les Planes rebia el Maià, un equip dur en defensa tal com ja vam poder comprovar durant la primera volta en la visita al seu camp. El fet és però, que jugaven al camp de les Planes, i l’equip de Carles Hortelano no perd al municipal des de la quarta jornada. El partit va començar amb domini local i ben aviat les coses es van posar de cara. Un penal comès pel jugador número 4 del Maià el va transformar impecablement Edu Hidalgo, que va anar a celebrar el gol amb l’afició de la zona del Bar. Abans d’acabar la primera part, i en ple domini planenc arribaria el segon gol del nostre equip. Una gran rematada a la mitja volta del nou golejador de l’equip, Àlex Hidalgo, feia embogir els aficionats planencs, i dóna grans esperances després de conèixer la desastrosa notícia relacionada amb la greu lesió d’Edu Morales que properament haurà de passar pel quiròfan. Des d’aquí els nostres millors desitjos pel què fa a la seva recuperació. La tranquilitat i confiança amb què l’equip remenava la pilota durant la primera part, va desaparèixer per complert a la segona i vam viure uns segons 45 minuts més lents i amb domini de l’equip visitant que s’anava acostant a la porteria de Santi sense massa encert. Amb tot això, el públic va reaccionar a la part final del matx animant i cantant a favor d’uns jugadors que van sortir ovacionats enmig d’una marea humana de camisetes vermelles amb el número 12. Definitivament, el número 12 és el d’una afició que des del primer partit de lliga està totalment entregada a l’equip. Els dos germans Hidalgo doncs, ens acosten una jornada més al final d’aquest somni que ara mateix queda a 8 jornades. A part de tot això, els números parlen per si sols: Les Planes fa 15 partits que no perd, l’afició no falla mai als partits, l’equip és una pinya i anem líders. Amb aquests arguments, es pot presentar clarament la candidatura al títol de lliga, esperant que la sort ens acompanyi. La setmana vinent toca visita al camp del Sant Roc, un equip que ha trobat la regularitat amb l’ajut dels juvenils que enguany estan fent una gran temporada a la seva categoria. De totes maneres ara mateix ja no hi ha res que ens espanti. Som bons, som regulars, som fidels, som optimistes i per sobre de tot, som un equip. Gaudim-ne!

EQUIP D’ESPORTS DE RÀDIO LES PLANES (S.Llorà)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola "equipo"!! Primer de tot dir que m'ha emprenyat molt no poder ajudar l'equip aquesta setmana, tot i que vist el resultat i el rendiment d'un lliure com en Romi, potser millor així!! jejejej ara estic a Donosti i demà ja torno a casa amb moltíssimes ganes d'estrenar botes i pujar un altre cop al vaixell que ens ha de dur a 2a. Felicitats a l'equip per el resultat, molts ànims als lesionats, i a l'afició...què dir de l'afició que no s'hagi dit ja. Vaig flipar quan em van explicar el tema de les samarretes!! Sous una puta canya!!! Gent ens veiem aviat!!
AGUR!!!!

Anònim ha dit...

Ei catador!! Ja pots pujar al vaixell perquè et necessitem a tu i a tos els jugadors ja siguin lesonats o no; també necessitem l'afició, però... se que respondrà com sempre!!! sous els millors!! Amb akestes 8 finals que ens keden estaran al nostre costat i junts hem d'aconseguiro i més despres que les preses hagi guanyat al sant miquel 3 a 0. No podem fallar depen de nosaltres. Els dos pròxims partits són clsu i poden marcar la lliga. Anims i a per totes!!!

Anònim ha dit...

eiii hi han un vaixell que desembarca també a can llens... (lesionats) ja ens veurem a Sant Roc molts de expulsats eh..caballero,carrillo,marc reig, manel reig, hem de estar al cas,, i guanyar! si torno a juga que sigui l´any que bé a segona que desde fora el camp veig que es passa realment amb molts de nervis..salutació a la gent.