17 de març del 2008

La Mini Crònica de l'Uri

VICTÒRIA PROVISIONAL

El partit que enfrontava el Bescanó B i Les Planes va haver de ser suspès just abans del descans degut a la negativa de l’àrbitre de seguir xiulant arrant de protestes desmesurades dels jugadors del Bescanó B després de l’expulsió, bastant rigurosa, del seu porter.

De l’estona que vam veure futbol, ens quedem amb el gol novament d’Alex Hidalgo, tot just a l’inici del partit. L’Alex va aprofitar una indecisió de la defensa i el porter per col.locar de vaselina la pilota al fons de la xarxa. A partir d’aquí, el partit es va enterbolir. L’àrbitre va començar el seu recital de targetes cap als jugadors del Bescanó B, que tan sols li recriminaven algunes situacions del matx. Quasi tot l’equip va ser amonestat i fins i tot, l’entrenador expulsat.

Tot i això, el partit va continuar, amb Les Planes essent amo i senyor dins el camp i gaudint de bones ocasions com un xut de Tito o internades interessants de Grabi. L’equip local no inquietava la porteria de Santi i estava més pendent de l’àrbitre que del joc.

I poc abans del descans va arribar l’acció culminant. El porter del Bescanó B, ja amb una targeta, va sortir a fora el camp a recollir la pilota i el col.legit li va ensenyar la segona davant la indignació dels jugadors i públic local. Els jugadors van increpar i fins i tot volien agredir l’àrbitre que va decidir entrar als vestidors i donar el partit per suspès i qui sap si, per acabat. De moment, el gol d’Alex Hidalgo dòna els tres punts a l’equip d’Hortelano, tot esperant la resolució de la federació.