11 de maig del 2008

La Crònica de l'Uri

ON ÉS LA SEQUERA? LES PLANES 3 – ARGELAGUER 0

Va caure aigua i van caure gols. Tots contents i tres punts més que serveixen per mantenir Les Planes a l’estela de Les Preses.

El partit es va posar molt de cara ja a partir del minut 2, quan Grabi va engaltat un xut a tres quarts de camp que es va colar per l’escaire de la porteria visitant sorprenent a tothom. La cosa començava de la millor manera. Les Planes va seguir dominant el matx al llarg de la primer part, amb un joc ric en tocs i qualitat. L’Argelaguer estava marejat davant el joc desplegat pels homes d’Hortelano. A destacar, les grans incorporacions per les bandes de Tito i Romero, el treball de Grabi i la mobilitat dels davanters. Les ocasions no es van fer esperar, sobretot centralitzades en rematades de cap, bastant clares totes elles.

I havent passat la mitja hora de la primera i amb el domini abassegador dels locals va arribar la sentència. I com no, va ser l’Alex Hidalgo, en un estat de forma impressionant, qui, després de driblar el porter va posar la pilota al fons de la xarxa. 2-0 i això que ja estava coll avall veient el vagatge ofensiu de l’Argelaguer, força pobre.

La pluja anava a batzegades, com el bon joc de Les Planes que es barrejava amb estones d’ensopiment, precipitació i poc perill a les àrees. La primera part es va anar consumint amb la sensació que Les Planes podia haver marcat més gols si hagués augmentat el ritme.

A la represa, es va mantenir la mateixa tònica, control i ocasions pels locals i escassa resistència dels visitants, aclaparats amb el vendaval ofensiu local. I a mitjans de la segona va arribar el tercer gol de l’equip d’Hortelano també marcat per l’Alex Hidalgo després d’una bona passada de Rubén (que acabava d’entrar al camp). Aquest gol corroborava la complicitat entre els dos joves, que de ben segur lideraran l’equip en els pròxims anys. D’aquí al final, més aproximacions ofensives de Les Planes, minuts per Eudald i Ivan (amb ovacions per Alex Hidalgo i Adrià) i expulsió d’un jugador visitant per una entrada tan dura com innecessària a Isaac. A comentar també la lesió de Cusidó, a pocs minuts d’arribar al final, que va deixar l’equip també amb 10 homes davant la impossibilitat de fer nous canvis per falta d’efectius.

En definitiva, un partit sense massa història, enllestit des dels primers instants per Grabi (gran exemple de sacrifici i treball) i certificat més tard amb dues accions de qualitat d’Alex, que ja en porta unes quantes.

Queden dues jornades, la setmana que ve desplaçament a Sant Esteve. Un últim esforç equip. Ja hi som. Afició ara més que mai al costat de l’equip. Tots units fem força.

ORIOL BOIX (equip d’esports de Ràdio Les Planes)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Baw, kasagad-sagad sa iya ubra blog!