25 de maig del 2008

La Crònica de l'Uri

PRO-EMOCIÓ!!! LES PLANES 6 – CASTELLFOLLIT 0

Ja hi som! Primer objectiu complert:la promoció. No hi va haver nervis ni ansietat i Les Planes va fer la feina de bon principi davant un equip molt feble que va posar totes les facilitats del món perquè la festa fos complerta.

Les Planes va dominar des del començament del matx, tocant i tocant, descol.locant i marejant el rival. Les primeres ocasions, però, es van fer esperar. Corria el minut 20 quan es va obrir la llauna, quan es va il.luminar el camí cap a la promoció. El protagonista va ser, com no, Alex Hidalgo, decisiu en el segon tram de temporada. Quatre retalls dins l’àrea i una definició ràpida van significar el primer gol de l’equip d’Hortelano, que a partir d’aqui va jugar més relaxat, conscient que el Castellfollit es vindria avall.

Un equip visitant que va oferir poca resistència i poc vagatge ofensiu a la primera part, demostrant perquè és l’últim classificat.

Uns minuts més tard va arribar el segon gol de Les Planes, una autèntica obra d’art. Passada llarga de Santi buscant a Isaac, el defensa visitant calcula malament el salt, no toca la pilota, i el 9 de Les Planes d’esquenes a porteria col.loca la bola alta, per sobre l’abast del porter, signant la sentència.

A partir d’aquí, el partit es va convertir en un pur divertiment, un monòleg ofensiu de Les Planes que va voler regalar als seus nombrosos i sorollosos aficionats dòsis de bon futbol i sobretot de gols. Va tornar a marcar l’Alex, el seu germà Edu, Ivan de penal i també un jugador visitant que es va marcar un golàs en pròpia porteria (la pilota va entrar per tot l’escaire). Hortelano va aprofitar la segona part per donar descans a alguns titulars de cara a la promoció i fer jugar als que han gaudit de menys minuts al llarg de la temporada (Rich, Rubén...) i també vam poder presenciar la tornada als terrenys de joc de Ricard.

Així doncs, Les Planes va acabar la temporada de la millor manera i deixant un bon sabor de boca entre els aficionats, que són optimistes de cara a la promoció. Al final, hi va haver celebració, passadís pels jugadors i dutxa per membres de la junta i de la ràdio. S’ha fet un gran pas que culmina una excel.lent temporada però encara queda feina per fer. La promoció serà dura i els partits difícils. Per tant, l’afició s’haurà de mantenir fidelment al costat de l’equip. Ara sí que va de debó, Som-hi tots!

És temps d’emocions fortes, de viure els partits al màxim, de donar-ho tot. És temps de PRO-EMOCIÓ!

Oriol Boix (equip d’esports de Ràdio Les Planes)

38 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona tarda, soc el president de Les Preses i m'he permés la llibertat d'escriure a la vostre pàgina web, per felicitar-vos pel subcampionat que heu aconseguit i que os dona dret a fer la promoció d'ascens.
Desde Les Preses os aninem a lluitar i a guanyar una de les places que tenen el premi de pujar a 2ª Regional.
Estem convençuts que amb l'equip que teniu ho lograreu, perqué si bé es cert que nosaltres hem quedat primers, creiem que per mèrits propis, la lliga ha estat molt igualada i disputada i qualsevol podia ser el campió.
També m'agradaria que la rivalitat esportiva que hem mantingut durant la temporada, per altra banda llògica en el mon del futbol, fos només aixó, rivalitat esportiva, peró que ens permeti mantenir una relació cordial entre dos clubs de futbol que ens agrada i apasiona aquest bonic esport.
Si us plau, feu arribar aquest missatge a tots els qui formeu part del CF Les Planes, Jugadors, Técnis,Directius i seguidors.
Torno a dir-vos, felicitats i molta sort a la promoció i que pujeu a 2ª, que com més clubs de la comarca siguem millor.

Ens veiem a segona la temporada vinent.

Josep Pujol
President Cf Les Preses

Anònim ha dit...

Rivals de Les Planes a la promoció:
- PB LLORET
- SAULEDA
- MONELLS
- PORTBOU

Es jugaran 4 partits, 2 a casa i 2 a fora. L'ordre dels emparellaments es decidirà avui.

Molta sort, forçaaaaa planenca!

Anònim ha dit...

MOLTA SORT PER LA PROMOCIÓ!
Els seguidors continuarem estan amb vosaltres fins al final, passi el que passi.

Anònim ha dit...

Hola a tothom!!
Primer de tot donar les gràcies pel comentari que ha fet el president de les preses, el trobo molt adequat i s'agraeixen aquestes paraules de suport!!!
Espero tornar a jugar contre vosaltres l'any vinent a segona!! Les relacions entr ambdos clubs sempre han sigut de respecte, el que ha passat han esset circumnstàncies del futbol, moments...

Jo com a jugador de les planes només vull dir que tinc unes ganes boges de jugar la promoció i que si anem tots a una ho aconseguirem!!
Els ribals són molt durs però amb l'ajuda de la nostra afició, l'entrga dels jugadors i la feina del club hem d'aconseguir una de les dues places que donen lloc a la segona regional!!

Res més!!!, animar a tothom qui vulgui a que ens vingui a donar suport! ja sigui amb paraules com les del president de les preses o les del seu propi entrenador dies enrrera o bé animant al camp!!

Gracies a tots els qui creieu en nosaltres sobretot l'autentic jugador nº 12 com és la nostra AFICIÓ, ho donarem tot!! per estar on us mereixeu!!

Romi

Anònim ha dit...

Hola gent
Ara si que ha arribat el moment de fer balanç de la temporada.

Estic content perquè finalment ha sortit l'esperit amb què es va crear el blog. Estic content pq gent com el president i entrenador de les preses, així com jugadors de tots els equips ens donen ànims perquè aconseguim l'ascens.

Estic totalment d'acord amb el que diu el presi de les preses. Durant la lliga hi ha hagut molta rivalitat pq tots ens hi jugàvem molt. Però la rivalitat a dins el camp. Així també ha de ser o hauria de ser amb la gent de montagut.

Futbolisticament parlant, crec que les preses ha estat lleugerament superior i es mereix el 1r lloc. Per tant: felicitats.
El montagut tb ha fet una gran temporada i es mereixeria alguna recompensa, però només hi ha dos llocs per tres equips... Si bé el montagut va ser millor en els enfrontaments directes, en una temporada es premia la regularitat i les planes ha estat aixó, més regular.

Ara ve la promoció, que no serà gens fàcil. Però fent el joc que sabem fer, jugant amb orgull i caràcter, i amb el suport de l'afició, la probabilitat d'aconseguir-ho és molt alta.

Ara que hi hem arribat, no podem fallar!

JR

Anònim ha dit...

Nois ja tenim rival x aket cap de semana! Dabutarem el diumenge a ls planes amb el Monells, nem a Sauleda, vindrà el Portbou, descansarem i nirem l'últim partit a lloret!!!
Comença l'espectacle!!!

Ricard

Anònim ha dit...

Comença el partit, equips a les trinxeres, escuts de visitants, barricades pels locals,
l'atac del rival, embestides i passades, respon el nostre equip amb gols i rematades!

Supporters a les grades!
heu de passar a l'acció!
per aquesta jugada,
compteu amb l'AFICIÓ!!

El millor triomf, serà la resistència,
la nostra millor arma, sempre la intel.ligència!

Som-hi equip, sou l'orgull del nostre poble. Sempre amb vosaltres: (12!!)

Anònim ha dit...

Aixo va pel Sr.President de les Preses, que diu que han quedat 1ers per merits propis, jo entenc que els seus merits propis serien pagar mariscades al equip que fos capaç de guanyar Les Planes al tram final de la lliga, i despres diu aquest senyor que i te que haver rivalitat esportiva, els partits es tenen que guanyar dintre el camp que es el que jo entenc per rivalitat esportiva.
Ei i una altre cosa, aquest sistema de les mariscades també el fareu servir l'any que bé per no tornar a baixar a 3era??????

Anònim ha dit...

Nosaltres ja soms a segona i vosaltres no pujareu per què els altres 4 equips de la promoció son molt millors que vosaltres.

Anònim ha dit...

Deprés de llegir com les coses es posaven al seu lloc amb els missatges de felicitació desde Les Preses, del seu president i el seu entrenador i els ànims per guanyar la promoció, que eran correspossos per bona gent de Les Planes i per un molt bon jugador i bona persona (Romi), avui surt un "impresentable" "malt educat" i no se quina paraula mes fer servir que parla de pagar "mariscades" i no se quines tonteries mes. Tu estás fent mal al teu amb els teus comentaris perqué sort que la majoria de gent del teu club es molt mes educada. gent com tu ho "xafeu tot" i si el que vols es crear mal clima entre aquests dos clubs no ho lograrás. T'has pasat molt amb els teus comentaris cap a Les Preses. Fes un favor al futbol..... no vagis als camps, no opinis així. Respecta a l'altre gent. No opinis del que no saps. Les Planes es un gran clb i Les Preses també tant a segona com a tercera, es igual. Siguis qui siguis em fas "pena i llástima com a persona". T'aseguro que lo que ens hem guanyat ha set al camp i prou igual que vosaltres.

Anònim ha dit...

desafortunadament, tornen a aparèixer comentaris fora de lloc, espero que siguin només un cas puntual d'algu que no ha pensat en el futbol ni en les planes.
A partir d'aquí, dir que ja estem a punt per aquests 4 partits a vida o mort. Espero que els nervis no ens juguin males passades, i que demostrem dins i fora del camp que ens mereixem una plaça a 2a regional.

Il padrino....
Per la meva part i de tots els meus companys, ho intentarem amb totes les nostres forces.

Sort per tothom, i gràcies pels ànims!!

Anònim ha dit...

una cosa... sabem algu del rival de disabte?? el monells?? ells crec que si de nosaltres.. ja que l´entrenador si no tinc mal entés es l´estrak.

Anònim ha dit...

Veig que les veritats no agraden! Tranquils que no dire res mes, peró pregunteu a qualsevol jugador de l'en bas aviam on va a sopar el 7 de juny!!

Anònim ha dit...

nois, crec que en aquests moments s'ha de parlar de futbol i res més. Deixeu-me dir, però, que no trobo cap inconvenient en què un equip primi un rival per guanyar. El més fotut, és quan es primen equips per perdre, no creieu?

Sr. Pujol, merci pel comentari i a veure si ens veiem l'any vinent a segona!

Pel què fa al que diu que no pujarem perquè els altres rivals són millors, ja ho veurem al camp! En parlem quan acabi la promoció.

Anònim ha dit...

Primer de tot felicitause a vosaltres per poder disputar la promocio que espero que tingueu sort!!dp felicitar a les preses per el campionat crec que merescut dp de molts d anys d estar alla dalt!
dp lo de les primas ha existit be i com diu el teu company si es per guanyar benvingudes siguin no???em diras qued les planes no ha ofert mai res???no em faguis riure ni parlar jejjeje

que tingueu molta sort i precaucio em la sauleda que em sembla que serà un dels forts candidats a una de les 2 plaçes!

Anònim ha dit...

No és moment per descalificar altres equips ni persones. S'ha acabat la temporada regular i el que s'ha de fer és felicitar al campió. Les Preses s'ho ha merescut tant com nosaltres i ha sabut jugar millor les seves cartes. Se'ls ha de felicitar i punt. Les rivalitats que es generen durant el campionat s'han de quedar dins el camp, si no no val la pena que juguem a res.

A part d'això, ja es veurà si pugem o no, però jo confio en què així serà. No se si el sauleda és tant bo o no, però jo sé que nosaltres podem jugar molt bé.
Només ens fa falta confiança i no creure'ns-ho abans d'hora.
Felicitats a les Preses
Ànims Les Planes!!!

Anònim ha dit...

EIIII!!! Algu em pot dir,quant es juga i amb qui? gràcies, i anims que segur k s'aconseguira,

Anònim ha dit...

es comença aquest diumenge a casa amb el Monells.
La pròxima setmana anem a Sauleda.
Després rebem al Portbou.
Descansem una jornada.
I acabem la lligueta al camp del PB Lloret.

Pel que m'han dit tots els partits es juguen el diumenge a les 5.
Ànims i sort!

Anònim ha dit...

primer xerreu k el montagut li donava acuarius amb larbit ara mariscades als ekips... k sera lo proxim...??

Anònim ha dit...

el proxim k direm sera:

a SEGONAAAAAAAAAAA!

Anònim ha dit...

oyeeeeee!

Anònim ha dit...

Els de Montagut ni pagan aquarius, la próxima vegada pagueu mariscades, vale? està demostrat que funciona!

Visca Les Planes!

Anònim ha dit...

No ereu vosaltres el pobres que sabien que no guanyarien a l'En Bas i els pagaveu perquè es deixesin perdre!!

Es que sou uns mal perdedors i sempre ho sereu, tan de bo us quedeu a tercera que es on us mereixeu estar. Conec varis jugadors del sant esteve que m'han dit que els pagaveu, això si que es trist!!

Anònim ha dit...

oyeee! El Montagut amb qui juga aquest cap de setmana? ha de fer el primer partit de promoció.

Anònim ha dit...

Benvinguts a la Marisqueria? que voleu? paga Les Preses.

Anònim ha dit...

Tu, anònim dels cullons que dius que soms uns mals perdedors, el que si és trist és que vinguis aquí a tocar els cullons!! Que passa? Que la resta del món t'ignora i només pots venir a passar l'estona aquí o que?
Dius que soms uns mals perdedors, doncs et recordo que EL PRIMER QUE VAREM FER DESPRÉS DEL PARTIT D'EN BAS VA SER FELICITAR LES PRESES, pq els que dediquem una part de la nostra vida al futbol sabem que s'ho han merescut (sigui pq han esset millors, han tingut més sort o altres factors que sempre són i hi seran presents en el futbol).
A més, qualsevol (menys tu) sap que si haviem de primar algú, aquest havia de ser el LLadó, pq pagar a un equip amb qui t'enfrontes pq es deixi guanyar demostra que l'equip no té confiança en ell mateix, i nosaltres confiem moltíssim amb les nostres possibilitats, després al camp es veurà el resultat.
Espero que l'equip comenci la promoció amb una victòria a casa que seria un gran pas. Jo espero poder estar a tope bn aviat per sortir a "morir" a dins el camp durant aquest mes que ens queda.
ÀNIMS "EQUIPO"!!!

(QSI nº8)

Anònim ha dit...

...tan de bo puguem pujar a segona! Allà ens retrobariem amb els nostres companys de les preses i no hauriem d'aguantar alguns pesats del Montagut (que no tots) que es colen al bloc per dir tonteries...!

Anònim ha dit...

Soc de Les Preses i alguns em coneixeu i només diré una cosa i només penso tornar a escriure aquí per felictarvos si pugeu a segona i animarvos per el proper any si us quedeu a tercera....només us diré grácies (Cusi, Romi, Hortelano) i tots els que ens han felicitat i !!Fora !! a tos els que estan embrotin aquest esport tant bonic i apasionant.... Aquest any Les Preses i Les Planes i Les Planes i Les Preses hem set els millors i punt.
Disfruteu de la promoció, es dura, peró es bonica i si aconseguiu guanyarla será "L'ostia" per vosaltres.
Desde Les Preses us envio !!Anims!! i molta ¡¡sort!! i si es així ens retrobarem el proper any a la segona.

Anònim ha dit...

Angel siusplau!!

Per evitar tots aquests comentaris fàcils escrits amb "anònim" que fan mal a LES PRESES, LES PLANES.....BORRALS!! és molt facil criticar darrera un "anònim"!
Això demostra molt poc de la persona el fet de posar-se a criticar en un blog fet per: diversió, per fer més entretinguda la 3era regional i perquè disfrutem nosaltres (els de les planes) i l'equip que juga en contra nostra d'unes fotos extraordinàries, d'una bona crònica i de la retransmissió de ràdio... tot això es fa per amor a aquest esport i per l'aficó del nostre club LES PLANES!!!
Porta molta feina fer un blog com aquest No ho XAFEM!!

Gràcies a totes les persones que opinen amb criteri i educació(entrenador i president de LES PRESES,algun del Montagut, les Planes, altres equip...)i sobretot amb respecte!!!
Podem estar d'acord o no amb el futbol, però opineu amb respecte sisplau!!!
L'opinió contraria no forma enemics, sinó que el que fa és dona-te una altre visió que t'enrriqueix la propia, això si que és sumar! i aquest blog està fet per sumar, fer amistats... siusplau no ens enganyem si al final juguem a futbol per fer amistats, conèixer gent i passar-nos ho bé no creieu? Val la pena tot aquest despreci, crítiques...? Jo crec que no!!

Pel que fa la promoció: Hem d'anar a per totes, hem de fer del nostre camp "LA BOMBONERA" un fortí, on no es pot escapar ni un punt!!
Amb ganes, coratge, futbol i sort aconseguirem el nostre objectui estar a 2ona!!! Ànims equipo tots a una!!!

Romi

Anònim ha dit...

clar que si... jo espero debutar a segona pel desembre o gener..(despres de operació i recuperació) digueu-li amb l entrenador q no fixi gaires delanters q sino.. haure de agafar la forma amb les planes"b" moltes envejes per part meva no estar a la fase de ascens.. ja que akests partits calents i vibrants son els q me agraden.. pero si pujem em sentiré i ens sentirem recompensats de haver jugat aquest infern de tercera territorial! records a l´afició i sobretot radio les planes!! ja que quan estic una mica depre escolto el meu musical! aixi agafo forçes!
salutacions! a tohtom!

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb els meus amics de les Planes i la gent de les Preses. Aquest bloc està fet amb la funció d'animar i recolzar als equips, admetem la crítica, però la contructiva, la que serveix per millorar. S'ha de tenir en compte que abans de ser jugadors o aficionats a un equip som persones i com a tal tothom es mereix un respecte.

M'agradaria que tots els jugadors de les Planes poguessiu jugar la promoció, us ho mereixeu nois!!

Finalment, només em queda agraïr a tothom que ha recolzat a l'equip i sobretot a l'equip per haver-me fet passar unes molt bones tardes de futbol. Sort que us teníem a vosaltres perquè el Barça no ha rascat bola aquest any!!!

Felicitats a les Preses per l'ascens. Si tot va bé ens veiem a segona, gràcies a tots els que heu participat al bloc.

Anna Carbonés

Anònim ha dit...

VISCA LES PLANES I LA SEVA GENT!!

Anònim ha dit...

Aquest ès el comentari 33 del blog, això demostra el poder que tenim. A per totes familia!!! Diumenge tots al camp, amb vosaltres ho aconsseguirem!

Anònim ha dit...

marea roja a mobilitzar-nos!!

Anònim ha dit...

Primer de tot felicitar les Preses, que s'ho han merescut igual que nosaltres.

Ara a concentrar'se per la promoció que se'ns espera difícil, però amb aquest equip que tenim ho podrem aconseguir i ho aconseguirem I farem doncs que l'Hostoles torni a tremolar, com feia anys enrera, amb el derbi de la Vall d'Hostoles.

Anims nois, a 2na ja ens esperen!!! Visca el CF Planes

Anònim ha dit...

Volem la crónica lalalalala! visca Les Planes lalalalala! Anem a 2ª lalalallala!

Anònim ha dit...

fotoooos!! crònica!!! Aaaacció!!!

loloooooloooo

Rodamona ha dit...

Això, això,... a veure si us espavileu amb les fotos i la crònica! Angel, deixa de pintar tantes parets, i penja més fotos, molt divertides aquestes últimes!