5 de novembre del 2007

VICTÒRIA MORAL (es)

VICTÒRIA MORAL (es)

Les Planes rebia el Bescanó B, rival directe a la taula, amb l’intenció de millorar l’imatge de Serinyà i el més important, aconseguir els tres punts per seguir als equips capdavanters de la categoria.

Les coses van començar molt bé i les Planes va anar de cap a la victòria, mai millor dit, ja que Romero obria el marcador després d’una rematada impecable amb el cap en un servei de còrner. Era el minut 7 i Les Planes ja havia ensenyat les seves cartes. La primera part va anar consumint-se, amb un Bescanó que tocava molt però no produïa res, i un Les Planes que buscava el joc directe i creava ocasions amb xuts de fora l’àrea. Tot i això, la mà providencial de Santi va haver de tornar aparèixer en un xut molt perillós d’un davanter bescanoní. Edu Hidalgo estava a la banqueta, amb molèsties, i Les Planes no trobava la forma de crear joc amb toc i qualitat. Va ser a les acaballes de la primera, quan va arribar el gol del partit i de la jornada, sens dubte. Va ser obra de Morales, incansable durant tot el matx, que va enganxar un xut col.locadíssim que es va esmunyir per l’escaire de la porteria visitant. A més, era un gol psicològic ja que va deixar tocat al Bescanó B, que se’n va anar al descans amb dos gols en contra.

A la segona part, no gaire res a destacar. Recital de targetes de l’àrbitre (moltes d’elles justificades), control del joc de Les Planes i molts canvis en tots dos equips. A tot això, comentar l’expulsió del visitant Coll, després de dues targetes (la segona, una entrada per darrera a Isaac). Cap a la mitja hora de la represa, va arribar la sentència definitiva de Les Planes. Unes mans d’un jugador bescanoní dins l’àrea van provocar que l’àrbitre assenyalés penal, molt protestat pels visitants. El penal el va transformar el pitxixi d’aquesta tercera regional, el mateix Edu Morales, autor de nou gols ja en lliga. El Bescanó B, amb inferioritat numèrica, va entregar per complet al partit a Les Planes, que als últims minuts va arribar amb molta claredat a l’àrea visitant. Podria haver estat una golejada més àmplia però la pilota no va voler entrar.

Així doncs, Les Planes que recupera el bon joc i sobretot els punts, després de la punxada a Serinyà. Ja tornem a estar entre els millors gràcies a aquesta victòria que dóna moral a la plantilla, moral de Morales!

EQUIP D'ESPORTS DE RÀDIO LES PLANES

ORIOL BOIX