18 de febrer del 2008

FOTOGALERIA de Les Preses 1 Les Planes 1


Afició de primera, equip de segona!


Invasió de camp al final del partit...


El Partit...


Hinchas...









Many, de les Preses o de les Planes?


Golàs de Qsi...







Lesió de Morales...






Joc brut al camp...

17 comentaris:

Anònim ha dit...

sous uns imprecentables

uri ha dit...

primer aprèn a escriure!

quan els de les preses mobilitzeu tanta afició m'avises ok?

Anònim ha dit...

No se si hi ha gaire res més impresentable que encarar-se amb el públic visitant quan s'empata... Primer apreneu a separar el que passa dins el camp amb el que passa fora. O sigui que no vingueu aquí al blog a plorar ara, que encara vau escapar fluix! "Equipo", seguim treballant i millorant, la recompensa arribarà.

uri ha dit...

mira si no t'agrada el blog no te'l miris.

vam escapar fluix? no ho se qui va salvar un punt al minut 49 i fent un futbol primitiu.

a més no generalitzis el tema de la violència perquè la majoria ens vam comportar.


podries deixar el nom no? jo no m'amago..

Anònim ha dit...

tot s ha de dir a mi les planes es l equip que m ha agradat mes fins el moment!tot i que es va notar un gran canvi quan van començar a fer canvis i tb quan es va lesionar el numero 24 per mi el millor que teniu,i els canvis de les preses tb es van notar molt perque els que van sortir jo els e vist normalment de titulars!
respecte als incidents??sap greu que t acabin empatant en temps afegit pero no es pot perdre la compostura, perque els unics que podeu sortir perjudicats sous vosaltres i la imatge que es don tp es bona pel vostre club perque la gent encontes de dir les planes te un gran equip que es la veritat,dirant que sou una banda que la lieu fort!y com l arbit hagi fet un acte ben parida...

Anònim ha dit...

Uri això d'escapar fluix i impresentables va pels d les preses...

Anònim ha dit...

Benvolgut anònim que parles dels nostres jugadors d'una manera correcta i molt educadament.
Tens molta raó amb el que dius de que tenim bon equip i que la violència s'ha de deixar fora del camp, i de que es parlarà més dels temes no esportius que del joc i el partit però.... Nomès vull dir-te que la nostra afició va ser probocada per la banqueta local, que al marcar es van girar cap a ells i els van començar a fer "botifarres" i a aixecar-los el dit "cor" i a fer senyes despectives, per tant informet millor!! i estic totalment d'acord amb tu per la resta del teu comentari. Jo també opino que les Preses va millorar a la segona part amb els canvis. Vinga company molta sort si ets de les preses i sinó també. Les Planes lluitarà fins al final per estar a dalt!!! això t'ho asseguro!!

Anònim ha dit...

lo que ells van fer els gestos pero ja veuras que no tindran cap sencio,en canvi vosaltres..akell noi que em sembla molt que l any pasat jugava em vosaltres i li anava derrere al arbit.. es molt lamentable veure aixo...culpa l arbit??no es va perdre temps??i lu mes trist es lo de joc brut, perque si lo de diumenge es joc brut...

Anònim ha dit...

joc brut! es l'entrada que va fer el vostre porter. Que ja el coneixem, ja sabem com juga.

Anònim ha dit...

Estic molt d'acord amb tu de que és lamentable que es culpi l'arbit, però encara m'ho sembla més que el delegat de les preses fagi butifarres a l'afició ribal. En teoria és el responsable del camp i el que ha de betllar per que no hi hagi incidents. Aquest, home va engegar el vesper.Els que van saltar al camp son aficionats i no podem pas controlar-los en canvi el delegat. Això de la sanció és molt relatiu ja que jo podria anar a cualsevol camp i animar un equip i despres saltar al camp!!! Sabran que soc d'aquell equip? i si ho faig veure? En fi els de la banqueta si que se sap que son de casa el públic qui sap don és?
Pel quye fa al joc brut, és refereix al cop que li va donar el porter local al cap del davanter de les planes, no se si l'han hagut de cosir hi tot!!

Anònim ha dit...

Doncs sí, l'alex porta 2 o 3 punts al cap. En Lluis Graboleda més valdria que pengés els guants, ni cullons de demanar perdó, sinó que encara tenia llenga. Des d'aquí aprofito per desitjar sort amb en Morales, recupera't ben aviat pitxitxi, l'equip estem amb tu. Qualsevol persona que era al camp va veure com la banqueta local es va dirigir cap als aficionats de Les Planes i cap a la nostra banqueta per increpar, però la veritat, ja em comença a cançar tanta tonteria; perquè clar, éssers vius que ni de llarg arribaran mai a assemblar-se a una persona, carregaran totes les culpes a una afició que es va dedicar a animar en tot moment a l'equip (gràcies pel vostre incansable suport, que continuï. A passar pàgina, 1 puntet més, seguim LÍDERS i el que he dit abans: "Equipo" seguim treballant i millorant, la recompensa arribarà.

Anònim ha dit...

senyor uri jo en cap moment e dit k sigui aficionat ni jugador de les presses. vai ser un espectador més veien el partit i la meva opinio es que la vostre aficio va ser molt impresentable. i encara no sou liders!!

keda molta lliga

Anònim ha dit...

Anem liders t'agradi o no! vosaltres jugan com vàreu jugar diumenge,aviam si quedeu dels 4 primers!Almenys podrieu intentar jugar a futbol!Anem primers,o no mires el diari?Teniu un partit menys i qué??Suposu que sabeu que l'heu de guanyar encara eh!

1ºLes Planes

Anònim ha dit...

jugan com vàreu jugar diumenge diu..perdona? recordes 1-5 a casa vostre? això és jugar a futbol! el rondo que us vam fer. Quina pena.

A remolc heu d'anar que no us mereixeu ni estar a 3era impresentables!

Anònim ha dit...

si sii tot el que tu vulguis,peró no visquis del passat, viu el present,i el present esque Les Planes anem líders, que Les Planes ara per ara ès el millor equip(reconegut per jugadors de altres equips), i que vosaltres hos pensàveu que la lliga ja estava guanyada.Una pregunta?perquè entres aqui?perquè et preucupes tan per nosaltres?cada vegada ès més clar que ets jugador de Les Preses, "el rondo que hos vam fer"..Preucupeu-se més per vosaltres i no esteu pendents d'altres equips.

Anònim ha dit...

LES PLANES A MUERTE

Anònim ha dit...

Visca Les Planes!!