11 de febrer del 2008

NOIS, QUINA CANYA!

LES PLANES 4- LA CANYA 0

Les Planes i La Canya van disputar un partit calcat al de la primer volta, amb clar domini de joc i del marcador dels planencs. En aquest cas, van ser quatre gols els que va marcar l’equip d’Hortelano. La millor notícia per Les Planes, però, no va ser al camp sinó a Castellfollit on les Preses es va deixar dos punts i va permetre Les Planes posar-se líder. Si, ja hi som!

Entrant més en detalls, el partit de dissabte va servir perquè l’equip recuperés la capacitat golejadora a casa, perquè Morales es retrobés amb el gol i per veure el debut del jove Alex Hidalgo, que de ben segur aportarà molt a l’equip.

En els primers minuts la pilota era planenca. La Canya esperava al seu camp com qui espera el torn per comprar el peix. Les Planes s’anava acostant, cada cop amb més perill. Ivan, Morales, entre d’altres van posar a prova els reflexos del porter visitant, Lombardo.

Els aficionats es van haver d’esperar al minut 25 per veure el primer gol. Una rematada de cap fantàstica d’Isaac, molt ajustada al pal, aprofitant una centrada per la banda de l’incansable Romero. En els minuts següents va seguir aquest impuls provocat pel gol, i amb l’equip abocat a la porteria de la Canya va arribar el segon poc després. Morales treïa profit d’una passada marca de la casa d’Isaac a l’espai, i el pitxixi afusellava al porter de la Canya establint el 2-0 i deixant el partit vist per sentència. Amb 5 minuts Les Planes havia fet la feina de tot un partit. Amb uns rampells d’Isaac i amb l’olfacte de Morales l’equip ja havia enllestit el matx. A l’altra costat, La Canya ho intentava timidament, més amb el cor que amb el cap, i amb el punt de mira força desviat. I abans d’acabar la primera meitat, el resultat encara es va ampliar més. Va ser culpa d’Ivan (molt participatiu) que va recollir un rebuig de Lombardo a un xut d’ell mateix i va fer pujar el tercer.

A la segona part, canvis i més canvis. Hortelano ja pensava en el partit de diumenge a les Preses i va substituïr peces clau de l’equip (tots van marxar amb una gran ovació sota el braç). L’equip, però, no es va descompondre i va seguir creant perill de forma constant, tot i que La Canya va millorar una mica la seva imatge. Tot i això, ben aviat, al 13 de la segona, Morales feia el quart culminant una bona jugada d’equip. El pitxitxi havia recuperat el gol…i de quina manera! El mateix Morales va formar una bona societat amb Alex Hidalgo, la nova incorporació, que va entrar al camp a l’última mitja hora i va deixar bons detalls. En defensa, l’equip va mantenir la compostura tot i els canvis i Santi, un espectador més, no va haver d’intervenir (mantenint per enèsim partit la porteria a zero)

Així doncs, gran victòria de Les Planes però també fantàstic empat del Castellfollit contra les Preses que ens permeten mirar la classificació des de dalt de tot. Ja som líders! Ara, a mantenir-ho diumenge a Les Preses. És el partit de la lliga. Pot ser la culminació del somni. Tots amb l’equip a les Preses! Ho aconseguirem!

EQUIP D’ESPORTS DE RÀDIO LES PLANES (Oriol Boix)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

EL FUTBOL...QUI HO HAVIA DE DIR QUE ARRIBARIA A EMOCIONAR-ME I TOT!?!?

VISCA LES PLANES !!!!!

Anònim ha dit...

Les Planes necessita el nostre recolzament en tots els terrenys de joc, però penso que diumenge vinent a les 4 de la tarda al camp de les preses ha de semblar com si juguessin a casa!!
Faig una crida a tots els aficionats del nostre poble a que donguin un cop de mà a l'equip i es desplacin a veure aquest partit tan important i ajudin a fer possible la victòria en aquest camp on ningú ha guanyat!!!! Somi afició entre tots podem ajudar molt a l'equip i s'ha de marxar de les preses amb els tres punts. Ens Veiem allà jo segur que hi seré!!!!

ÀNIM LES PLANES ENS HA COSTAT MOLT ARRIBAR AQUÍ NO PODEU FALLAR!! CONFIO EN VOSALTRES I EN QUE LA AFICIÓ RESPONDRÀ!!!