23 d’octubre del 2007

Les Planes 3 St Jaume 0

LES PLANES 3 – SANT JAUME 0

Partit poc vistós, però efectiu, de l’equip que dirigeix Carles Hortelano. Amb un equip tremendament ofensiu, Les Planes va sortir al camp amb ganes però es va trobar amb un St Jaume molt ben posicionat al camp. Amb més voluntat que futbol, va arribar el primer gol. Morales, amb la cama esquerra, en va ser l’autor. La pilota va dibuixar una paràbola que va sorprendre al porter visitant, per cert, bastant mal col.locat. Les coses rutllaven però el St Jaume es començava a estirar. No va ser l’única mala notíca, ja que Edu Hidalgo es va lesionar i va haver d’abandonar el camp. Les Planes perdia equilibri i qualitat. El St Jaume seguia arribant amb claredat. Santi va haver d’intervenir en algunes ocasions, una d’elles treient una mà magistral. I va arribar el descans, els planencs guanyaven però no donaven la sensació de controlar el partit.

A la represa, l’equip va millorar en alguns aspectes però no va ser cap a la mitja hora quan Ivan Hernàndez, un dels millors de les Planes, va engaltar una magnífica volea dins l’àrea que significava el 2-0. Golàs i tranquilitat. Les Planes va refredar el partit, tocava i tocava. Els visitants no aconseguien disposar d’ocasions clares de gol i es limitaven a fer faltes. I al 37 de la segona va arribar la sentència. Isaac Garcia va aprofitar una clara errada defensiva, per definir a la perfecció davant el porter i fer pujar el tercer al marcador. Hortelano respirava tranquil, l’afició xalava i els jugadors es relaxaven. I com que amb futbol Les Planes era molt superior, el St Jaume va intentar guanyar-lo amb entrades dures i amb violència. L’última d’elles, una agressió reiterada del defensa Martos a David Alves. Va ser una acció impresentable, impropia d’un jugador de futbol. Com que el partit ja estava decidit, tot i que encara quedaven uns 5 minuts, l’arbitre va xiular el final del partit. L’impotència del St Jaume i, concretament de Martos, havia fet estralls i l’àrbitre va ser primer espectador de tot. Per tant, el comité dictarà sentència. Com deiem a la transmissió, la sanció al jugador ja és un fet i la inhabilitació, un desig.

Mentrestant, Les Planes amb els tres punts al sarró i a seguir sumant a Serinyà. Ara ja, ningú se’n recorda de les Preses. Ferida tancada.

ORIOL BOIX